728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017

  Αθλητικό παρασκήνιο με Ενωση Ερμιονίδας,Παναργειακό και τα άλλα παιδιά

  Προσθήκη λεζάντας
  Κάθε τέτοια εποχή , λογικό είναι το τοπικό μας ποδόσφαιρο να βρίσκεται σε καλοκαιρινή ...νάρκη. Αλλά φέτος το βλέπουμε να παρατραβάει αυτό το φαινόμενο, αφού όλες σχεδόν οι ομάδες παρουσιάζονται ...μουδιασμένες. Και αυτό έχει να κάνει με το ...απρόβλεπτο μέλλον του αθλήματος στο νομό μας.
  Βέβαια μόνο οι τρεις ομάδας του  νομού
  μας, που θα εκπροσωπήσουν το ποδόσφαιρο σε εθνική κατηγορία (στην Γ’ εθνική), ήτοι Παναργειακός, Ένωση Ερμιονίδας και Ερμής Κιβερίου, έχουν αρχίσει να ...μαζεύονται εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
  Έχουν κάνει ανακοινώσεις (και οι τρεις αυτές ομάδες) για πραγματοποίηση γενικών συνελεύσεων προς το τέλος του μήνα. Αφού από εκεί πρέπει (από τις γενικες συνελεύσεις) να ξκινάει κάθε οργανωμένος σύλλογος για να λειτουργήσει σωστά στο μέλλον.
  Το ζητούμενο εδώ είναι μέσα από αυτές τις γενικές συνελεύσεςι να βγει ουσία, δηλαδή το ...ζουμί Να σχηματιστούν οι νές διοικήσεις (ή έστω να συνεχίσουν οι ίδιες) έτσι ώτσε να μπορέσουν οι ομάδες να πάνε και πάρα κάτω.
  Δηλαδή το πάρα κάτω είναι το κλείσιμο του προπονητή, ο οποίος σε συνεργασία πάντα με το προπονητικό τιμ που αποτελείται, αλλά κυρίως με την διοίκηση να προχωρήσουν στην ενδυνάμωση του έμψυχου υλικού της ομάδας (μεταγραφές).
  Και πάνω σε όλα αυτά κάθε χρόνο, πρώτη και καλύτερη έρχεται σε λειτουργία η ομάδα της Ένωσης Ερμιονίδας, Γι΄αυτό το λόγο στο τέλος κάθε ποδοσφαιρικής χρονιάς, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια παρουσιάζεται (σύμφωνα με την βαθμολογική θέση που έχει πάρει) η πρώτη ποδοσφαιρική δύναμη της Αργολίδας.
  Και φέτος οι Ενωσίτες της Ερμιονίδας έχουν ήδη ανακοινώσει την πρώτη τους γενική συνέλευση για τις 22 του Ιουνίου, ημέρα Πεμπτη, ξανά στην τοποθεσία του Αρτίκι στις 19.00, όπου αυτός ο χώρος τους ...πάει πολύ καλά.
  Αλλά και η ομάδα του Παναργειακού μαθαίνουμε ότι προς το τέλος αυτού του μήνα (του Ιουνίου) θα πραγματοιποιήσει την πρώτη της γενική συνέλευση, όπου μακάρι να είναι η πρώτη και η τελευταία.
  Και αυτό γιατί τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει μάρτυρες, να γίνονται ουκ ολίγες ....άκαρπες γενικές συνελεύσεις και η ιστορική ομάδα του νομού κάθε φορά να ....κινδυνεύει στο να μη κατέβει ακόμα και στο πρωτάθλημα. Έτσι στο παρά πέντε να δηλώνει συμμετοχή. Αυτό βέβαια έχουν φέρει και τα ...κακά επακόλουθα που τα ...βιώνει κάθε χρόνο ο Παναργειακός.
  Και αν τα προηγούμενα χρόνια οι «Λύκοι» είχαν καταφέρει να κρατήσουν την ομάδα τους στην Γ΄εθνική κατηγορία, φέτος που θα υποβιβαστούν οι μισές ομάδες που θα αποτελέσουν τον όμιλο, φαντασθείτε λοιπόν πόσο ακόμα δύσκολα θα είναι τα πράγματα. Θα πρέπει να κάνεις πρωταθλητισμό από την αρχή της περιόδου αν θέλεις να ...σωθείς στο τέλος.
  Βέβαια ακόμα πιο δύσκολα αναμένονται να είναι τα πράγματα και για την άλλη ομάδα στο νομό μας, τη νεοφώτιστη στην Γ’ εθνική κατηγορία, τον Ερμή Κιβερίου. Εδώ έχει γίνει ήδη η πρώτη γενική συνέλευση κα έχει ξεκινήσει η μεγαλη προσπάθεια για βοήθεια (κυρίως οικονομική) στον μόνιμο τα τελευταία χρόνια πρόεδρός της, τον πάντα φιλόδοξο και ακάματο, Αντώνη Λυμπέρη
  Το ζητούμενο εδώ στον Ερμή Κιβερίου είναι, πόσες θα είναι και τι μεγέθους οι βοήθειες, από τους συχγωριανούς του κυρίως, προς την ομάδα. Γιατί σίγουρα από μόνος του, πόσο θα αντέξει ο άνθρωπος; Ιδωμεν.......
  Τελικά δεν βλέπουμε οι τρεις ομάδες της Αργολίδας (στην Γ΄εθνική κατηγορία) να έχουυν αλλαγές στους πάγκους τους (εκτός απροόπτου βέβαια) αφού σε αυτό τον τομέα τα πάντα μπορούν να αλλάξουν, ακόμα και σε περίοδο προετοιμασίας. Και γιατί να αλλάξουν άλλωστε. Μια χαρά είναι με τρεις ντόπιους προπονητές.
  Δηλαδή τι μπορούν να προσφέρουν πάρα πάνω οι...ξένοι προπονητές; Που θα ζητήσουν να φέρουν μαζί τους παίκτες ...δικούς τους. Οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι αμφιβόλου ποδοσφαιρικής αξίας και στο τέλος να λέει ο κάθε φίλαθλος: «Τι ...παλτό μας έφερε ο τάδε μάνατζερ».
  Έτσι προβλέπουμε τον Γιάννη Δουβίκα, να συνεχίζει στον Παναργειακό, τον Θανάση Στάϊκο και αυτός να συνεχίζει στον πάγκο της Ένωσης Ερμιονίδας και τέλος για τον πάγκο του Ερμή Κιβερίου να βρίσκεται ο προπονητής που ανέβασε την ομάδα στην Γ’ εθνική κατηγορία, ο Γιώργος Διαμαντής.
  Μαθαίνουμε εαπίσης (και αυτό είναι λογικό) ότι ο Ερμής Κιβερίου θα προχωρήσει άμεσα σε δέκα τουλάχιστον μεταγραφές παικτών που θα μπορέσουν να μπουν εξ΄ αρχής στρο πρωτάθλημα (με παραστάσεις από τον χώρο της; Γ΄εθνικής κατηγορίας) για να βοηθήσουν την ομάδα.
  Και από τους πρώην παίκτες του Ερμή Κιβερίου (και σύμφωνα με την έκθεση του προπονητή τους, του Γιώργου Διαμαντή, που την έδωσε αμέσως στην διοίκησή του) δέκα παίκτες ήδη παραμένουν στην Κιβεριώτικη ομάδα, από αυτούς που την έβγαλαν πρωταθλήτρια φέτος.
  Μεταξύ τους δεν θα βρίσκεται ο κάθε χρόνο ...κέρβερος της αμυντικής γραμμής, ο Στέλιος Φίλης, που λόγω ηλικίας ...κρεμμάει τα ποδοσφαιρικά του υποδήματα. Ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής και σε αξία και σε ήθος (όπως άλλωστε και ο αδελφός του, ο Σπύρος Φίλης) όπου και οι δυο τους αποφάσισαν την ίδια χρονιά να σταματήσουν το ποδόσφαιρο.
  Αλήθεια πόσο γρήγορα περνάει ο ...άτιμος ο χρόνος. Η στήλη ενθυμάται (λες και ήταν χθες) τους αδελφούς Σπύρο και Στέλιο Φίλη, αμούστακα τότε παιδαρέλια στην ομάδα της Ακαδημίας του Άργους με πρόεδρο τον Κώστα Σεϊμένη. Να δείχνουν τις πρώτες τους ποδοσφαιρικές ικανότητες πάνω στο ....ξερό γήπεδο του «Πειρούνη». Πολύ μεγάλη ποδοσφαιρική καριέρα γεμάτη από διακρίσεις και τίτλους και για τους δυό. Και πάνω από και οι δυο τους αδαμάντινοι χαρακτήρες δεν δημιουργούσαν το παρα μικρό πρόβλημα σε όποιες ομάδες και αν αγωνίστηκαν, δημιουργώντας μόνο φίλους. Παιδιά μάλαμα.και παράδειγμα προς μίμηση για τους νέους αθλητές!
  Έχουν ξεκινήσει από τις 12 του Ιούνη οι προπονήσεις για την αξιολόγηση των ντόπιων διαιτητών από δυο συναδέλφους τους, οι οποίοι τυχγάνουν να είναι συγχρόνως και γυμναστές. Στο ΔΑΚ του Ναυπλίου την επίβλεψη έχει ο Παύλος Τσιτουρίδης, ενώ στο ΔΑΚ Άργους και στο γήπεδο του Κουτσοποδίου, έχει αναλάβει ο Χάρης Νενεκούμης. Παιδιά καλά κουράγια εν όψει καύσωνα, αλλά χρειάζεται......
  Σε ότι αφορά το τοπικό πρωτάθλημα (και αυτό στην Α1 κατηγορία) φυσικά ακόμα δεν κινείται τίποτα. Η πρώτη πληροφορία μας είναι, ότι στο Παναρήτι έχουν ήδη αποφασίσει να συνεχίσουν με προπονητή τον Νούλη Καχριμάνη. Ο εκ Δρεπάνου καταγόμενος τεχνικός, έχει προσφέρει και ως παίκτης στην Παναρητιώτικη ομάδα, όπου έχει πολύ γερές βάσεις εκεί.
  Για εκλογές ανάδειξης νέας διοίκησης προς το τέλος του μήνα έχουν αποφασίσει να κάνουν στην Νέα Κίο, όπου θα πραγματοιηθεί η πρώτη τους γενική συνέλευση. Αλλά ακόμα δεν έχουν ...συνέλθει μετά τις άκρως ...εξωντοτικές ποινές που υποβλήθηκαν στην ομάδα του Α.Ο. Κίου που αφορούσαν τα επεισόδια στον αγώνα στο Πορτοχέλι.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Αθλητικό παρασκήνιο με Ενωση Ερμιονίδας,Παναργειακό και τα άλλα παιδιά Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυριου
  Scroll to Top