728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017

  Αθλητικό παρασκήνιο στην Αργολίδα

  Μεγάλη είναι η αισιοδοξία στον Παναργειακό, ότι φέτος πρόκειται η ομάδα τους να ξεκινήσει έχοντας ταμείο εκατό πενήντα χιλιάδες ευρώ. Έτσι έχουν αρχίσει να κάνουν μεταγραφές και να επιδιώκουν προετοιμασία εκτός νομού σε ένα από τα πολύ μεγάλα και  ονομαστά
  αθλητικά κέντρα της χώρας.
  Αλλά για να συμβεί αυτό, δηλαδή να συγκεντρωθεί εξ αρχής αυτό το αξοσέβαστο χρηματικό ποσόν,  θα πρέπει κάποιοι να  σεβαστούν και να τηρήσουν την υπόσχεση που έχουν δώσει. Και τότε τα περί μεταγραφών και προτοιμασιών δεν θα γίνουν ....όνειρο θερινής νυκτής.
  Βέβαια επειδή παντού και πάντα υπάρχουν οι απαισιόδοξοι, έτσι και στο Άργος, δεν είναι λίγοι οι φίλαθλοι που πιστεύουν, ότι στο τέλος κάποιος άλλος αγνός φίλαθλος του Παναργειακού ( ίσως και ο περσινός), θα καταβάλει την τελετυαία στιγμή το αντίτιμον για να δηλώσει η ομαδα του συμμετοχή στο πρωτάθλημα, Ίδωμεν......
  Αλλά τουλάχιστον απ΄ ότι δείχνουν μέχρι στιγμής τα πράγματα, φέτος στον Παναργειακό, δεν πρόκειται να έχουμε τις αλλεπάλληλες και συνεχώς εντελώς ...άκαρπες γενικές συνελεύσεις και η ομάδα θα προχωρήσει εξ΄αρχής οργανωνμένα και σωστά.
  Τρεις τουλάχιοστν παίκτες (ακούσαμε από επίσημα χείλη), έχουν ήδη κλείσει στις μεταγραφές για τον Παναργειακό, αλλά για λόγους ευνόητους ακόμα δεν είναι ανακοινώσημα τα ονόματά τους.. Όμως μάθαμε από την.ίδια έγκυρη πηγή, ότι οι δυο έχουν περάσει φορώντας την φανέλα με σήμα τον «Λύκο» στο παρελθόν και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Όπου αυτό σημαίνει ότι παίζουν και με .....κλειστά μάτια, που λέει ο λόγος.....
  Ο προπονητής των «πρασίνων» του Άργους, ο Γιάννης Δουβίκας έχει δώσει  εδώ και κάμποσο καιρό την έκθεσή του στην διοίκηση που αφορά τους παίκτες του. Βέβαια ακόμα δεν έχει αποφασιοστεί αν συνεχίσει ο ίδιος στο πόστο του με τους συνεργάτες του, Ηλία Βουβούσια (γυμναστή) και Νίκο Σωτηρόπουλο (προπονητή τερματοφυλάκων).
  Από τους ...ξένους παίκτες του Παναργειακού, μάθαμε ότι σίγουρα αποτελεί παρελθόν ο Παπουτσής. Ο παίκτης που ήρθε την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη (από την ομάδα του Παναρκαδικού) και ήταν από τους κύριους συντελεστές την αναγέννησης των «Λύκων» στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, απ΄ όπου ήρθε και η .....σωτηρία τους.
  Αλλά ακούμε ότι ο εκ Νεμέας καταγόμενος Παπουτσής, δεν πρόκειται να φύγει από το νομό μας. Κάποια άλλη ομάδα θα του κανει καλή πρόταση και θα τον διεκδικήσει, που και αυτή βρίσκεται στην Γ’ εθνική κατηγορία. Λέτε; Θα δούμε.......
  Πάντως εκείνος ο παίκτης που δεν θα φύγει από τον Παναργειακό είναι ο Ραχίμ που και αυτός ήρθε στις μεταγραφές του Γενάρη από την ομάδα του Παναρκαδικού και η βοήθειά του ήταν εξ΄ ίσου σημαντική για την παραμονή στην Γ’ εθνική κατηγορία. Μάλιστα είναι και ο μοναδικός ..ξένος παίκτης που έχει μείνει εδώ και κυκλοφορεί καθημερινώς στο Άργος.
  Τα διάφορα  ποδοσφαιρικά...σενάρια, (όπως συμβαίνουν άλλωστε τέτοιες ...νεκρές εποχές, που δεν έχουμε πρωτάθλημα), δίνουν κα παίρνουν σε συζητήσεις μεταξύ των φιλάθλων, βλέποντας τον πρόεδρο του Ερμή Κιβερίου (Αντώνη Λυμπέρη) να έρχεται για επαγγελματικές του δουλειές στο Άργος. «Οι δυο ομάδες μας στην Γ΄εθνική κατηγορία, πάνε να κάνουν συγχώνευση».
  Και αυτό το εστιάζουν στο γεγονός ότι η περιοχή του Άργους δεν μπορεί να κάνει συντήρηση δυο ομάδων στο πάρα πολύ δύσκολο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής καταηγορίας, όπου φέτος θα υποβιβαστούν οι μισές ομάδες που θα συμμετέχουν στον ίδιο όμιλο και το καλύτερο θα ήταν να συγχωνευθούν.
  Βέβαια μαθαίνουμε ότι και η νεοφώτιστη ομάδα του νομού μας, στην Γ’ εθνική κατηγορία, ο Ερμής Κιβερίου, κάνει τα πλάνα του, έχει προχωρήσει, και κάνει επαφές για μεταγραφές παικτών που πρόκειται να την ενισχύσουν,. Οπότε για ποια ...συχγώνευση μιλάνε οι διάφοροι   .ξερόλες.......
  Ο προπονητής των πρωταθλητών του νομού μας, ο Γιώργος Διαμαντής, έχει ήδη κάνει αμέσως την έκθεσή του, που αφορά τους παίκτες του και περιμένει το ο.κ. της διοίκησης, αν συνεχίσει ή θα παοτελέσει παρελθόν από τον πάγκο του Ερμή Κιβερίου.
  Ο προπονητής της Ένωσης Ερμιονίδας, ο Θανάσης Στάϊκος, είναι αυτός που στα σίγουρα θα περαμείνει στην θέση του. Ο εκ Λυγουρίου καταγόμενος προπονητής χαίρει της μεγάλης εκτίμησης της διοίκησης της ομάδα του και στην κυριολεξία δεν τον κουνάει  ..ρούπι από τη  θέση του.
  Και σε κάποιες περιπτώσεις φέτος, όπου οι πιο απαιτητικοί φίλαθλοι της Ένωσης Ερμονίδος ...γκρίνιασαν για κάποια άτυχα αποτελέσματα, η διοίκηση στήριξε τον προπονητή της, Θανάση Στάϊκο και δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτης.
  Και οι ...γκρίνιες από μια μερίδα φιλάθλων της Ένωσης Ερμιονίδας προερχόντο, βλέποντας ότι η ομάδα τους δεν μπορούσε να διεκδικήσει τον τίτλο μπροστά σε μια ομάδα, όπως η Παναχαϊκή.
  Τέσσερις παίκτες που κατάγονται  από την ευρύτερη περιοχή του Άργους- Ναυπλίου παίζουν στην ομάδα της Ένωσης Ερμιονίδας. Πρόκειται για τους Παπαϊωάννου, Τριμπόνια, Νώτη, Παναγιώτου. Μην εκπλαγείται αν κάποιοι από αυτούς (έστω ένας ή και δυο) επιστρέψει σε ομάδα επίσης στην Γ’ εθνική κατηγορία από τα μέρη τους (όχι όμως για τον Παναργειακό).
  Έχουν αρχίσει τα ποδοσφαιρικά ...σενάρια μεταξύ των φιλάθλων, για το τι πρόκειται να συμβεί στο νέο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας. Επικρατεί περισσότερο η άποψη ότι, η ομάδα του Τροιζηνιακού είναι αυτή που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσει το νέο πρωτάθλημα.
  Μπορεί να στέκει αυτό για την ομάδα από το Γαλατά, επειδή έχει στο έμψυχο δυναμικό της πολύ καλούς και όλους ντόπιους παίκτες. Έτσι δεν θα χρειαστεί να κάνει δαπανηρές μεταγραφές (κάτι που δεν βλέπουμε να γίνεται από τις άλλες ομαδες, λόγω της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης). Έτσι οι Γαλατιώτες (αν φυσικά θελήσουν να το επιδιώξουν) χρίζονται ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του νέου πρωταθλήματος στην Α1 κατηγορία.
  Από κει και πέρα να δούμε τι θα κόνουν και οι ομάδες-ονόματα στην Α1 κατηγορία που μπορούν να γίνουν και αυτές φαβορί για την κατάκτηση του νέου πρωταθλήματος στην Α1 κατηγορία. Πρώτος και καλύτερος ο Αργοναύτης που τερμάτησε στην δεύτερη θέση. Θα κρατήσουν άραγε οι Κιώτες τους πολύ καλούς παίκτες τους και τον προπονητής τους (Χρήστο Πούλο) για να κάνουν ξανά πρωταθλητισμό; Ίδωμεν......
  Μετά τι θα κάνουυν στην Ένωση Λέρνας; Θα ξανά γίνουν ανταγωνιστικοί ή θα το ...διαλύσουν, αρκετά απογοητευμένοι (στην διοίκηση) από την περσνινή τους ....κακή πορεία;
  Εξ’ άλλου η στήλη προβλέπει να ...ξεπιδάει ξανά ως μεγάλη  ποδοσφαιρική δύναμη ο ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου. Αν τα ...βρουν εκεί οι ποδοσφαιρικοί παράγοντες και φυσικά κάνουν καλές μεταγραφές και το κυριότερο κρατήσουν προπονητή, τον Θανάση Τσιρόπουλο, αυτομάτως θα γίνουν αυτοί το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του νέου πρωταθλήματος στην Α1 τοπική κατηγορία. Όμως σίγουρα ακόμα είναι πολύ νωρίς για τέτοιες προβλέψεις.
  Άλλα όποια ομάδα στην Α1 τοπική κατηγορία οργανωθεί γρήγορα και σωστά από τώρα, αυτή θα έχει και τον πρώτο λόγο να μιλάει για πρωτάθημα. Αν συνεχίσει να κάνει τις καλοκαιρινές της .....διακοπές και μαζευτεί κατά το τέλος του Αυγούστου και μιλήσει για πρωτάθλημα, τότε μόνα γέλια θα προκαλέσει......
  Με το ανέβασμα πάνω από δέκα ομάδων στην Α2 κατηγορία, η στήλη προβλέπει να έχουμε εδώ τρεις ομίλους, αφού πάνω απο τριάντα ομάδες θα βρεθούν φέτος σε αυτή την κατηγορία. Νεοφώτιστες είναι οι ομάδες. Φοίνικας και Θησέας (από τον πρώτο όμιλο), Αδάμι και Αρκάδιος (από τον δεύτερο όμιλο), Σκαφιδάκη και Δαναοί (από τον τρίτο όμιλο), Καρυά και Α.Ο. Μιδέας (από τον τέταρτο όμιλο) και Φίχτια με Μυκηναϊκό (από τον πέμπτο όμιλο).
  Και αν υπήρχαν και άλλοι όμιλοι στην Β΄ κατηγορία, ασφαλώς τότε θα είχαμε το ανέβασμα στην Α2 κατηγορία και άλλων ομάδων. Αλλά το είχαμε και αυτό αφού ανέβηκαν ακόμα δυο ομάδες, ύστερα από αγώνες μπαράζ των τριταθλητώνν των πέντε ομίλων. Όπως ο Α.Ο. Πόρου (από τον πρώτο όμιλο) και Ατρόμητος Σχινοχωρίου (από τον πέμπτο όμιλο).
  Και εδώ έμειναν στην απ’ έξω ο ΑΓΟΝ (από τον δεύτερο όμιλο), ο Πανιώνιος της Δαλαμανάρας (από τον  τρίτο όμιλο) και το Χώνικα (από τον τέταρτο όμιλο).

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Αθλητικό παρασκήνιο στην Αργολίδα Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυριου
  Scroll to Top