728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017

  Έκρηξη Καμπόσου μετα απο τη νέα επίθεση Χειβιδόπουλου

  Την έκρηξη του Δημάρχου Αργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου αλλά και των μελών της παράταξής του προκάλεσε ανάρτηση του Τάσου Χειβιδόπουλου που είχε στόχο την Δημοτική αρχή και αφορμή το μνημόσυνο στις Λίμνες. Όπως φαίνεται ο Χειβιδόπουλος έχει βρει το facebook σαν ορμητήριο για να εξαπολύει
  επιθέσεις η να αντεπιτίθεται χωρίς να λογαριάζει φυσικά το πολιτικό κόστος το οποίο θα κληθεί να πληρώσει η παράταξή του και ειδικότερα οι Αργείοι σύμβουλοι εάν δεν έχουν εξομαλυνθεί οι διαφορές που υπάρχουν. Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι που εκτιμούν ότι αυτές οι κινήσεις δεν είναι άσχετες με τις σκέψεις του Χειβιδόπουλου για την Δημαρχία. Στην ανακοίνωση του Δημήτρη Καμπόσου αναφέρονται τα εξής:
  Με έκπληξη αναγνώσαμε την ανάρτηση του κ.Χειβιδόπουλου στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας πως δεν προσκαλέστηκε στο ετήσιο μνημόσυνο των Λιμνών , εκφράζοντας παράπονα και νουθεσίες προς την Δημοτική αρχή.Είναι απορίας άξιο που το τελευταίο διάστημα ο κ.Χειβιδόπουλοςπροσπαθεί να δημιουργήσει θέματα και αρνητικό κλίμα προς τον Δήμαρχο και την δημοτική αρχή του Δήμου Άργους Μυκηνών. Αποσκοπεί σε κάτι άλλο ο κ. Χειβιδόπουλος; Εγκαλεί την δημοτική μας  αρχή να σεβαστεί του θεσμούς, όταν λίγες μέρες πριν ο ίδιος  και οι περιφερειακοί σύμβουλοι αποκαλούσαν τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών , αλαζόνα, λαϊκιστή, ψεύτη και νάρκισσο ενώ τον κατηγόρησαν για κομπασμό και θράσος. Παραπονείται ότι δήθεν δεν εκλήθη στο μνημόσυνο των άγρια δολοφονημένων συμπατριωτών  μας από τα γερμανικά στρατεύματα . Είναι γνωστό πως στις κηδείες και τα μνημόσυνα δεν γίνεται επίσημη πρόσκληση. Επιπλέον όπως μαρτυρούν και οι κάτοικοι των Λιμνών , ποτέ στο παρελθόν δεν είχε τιμήσει τo μνημόσυνο με την παρουσία του παρότι οι κάτοικοι τον καλούσαν συνεχώς και αδιαλείπτως τα προηγούμενα έτη που την επέτειο διοργάνωνε επιτροπή κατοίκων.
  Μάλιστα σε απάντηση της ανάρτησης του στο facebook, την οποία εντέχνως διοχέτευσε σε άλλα μέσα ως ανακοίνωση, κάτοικος των Λιμνών και ενεργό μέλος του χωριού ο κ.Τάσος Βλάχος έγραψε τα εξής:
  «Κύριε Αντιπεριφερειάρχη αγαπητέ Τάσο! Τόσα χρόνια σε καλούσαν και μάλιστα την πρόσκληση στην έφερναν οι πολιτικοί σου φίλοι , πες μου πότε ήρθες;; είχες απαξιώσει το μνημόσυνο , είχες προσβάλει με την απουσία σου τους νεκρούς ,αυτούς που σε καλούσαν και όλο το χωριό. Πέντε χρόνια δεν είχε εμφανιστεί κανείς από την Περιφερειακή ενότητα Πρόσκληση έπαιρνε και ο Περιφερειάρχης μας, δεν είδα κανέναν…»
  Όπως προκύπτει από την ανωτέρω απάντηση, το ζητούμενο δεν ήταν η πρόσκληση και το πρωτόκολλο το οποίο επικαλείται ο κ. Αντιπεριφερειάρχης. Αν ήθελε να τιμήσει τους πεσόντες ο κ. Χειβιδόπουλος δεν θα έθετε ως πρόσκομμα το πρωτόκολλο και τις προσκλήσεις. Όποιος σέβεται τιμά, όπως έκαναν και οι βουλευτές που δεν έλαβαν πρόσκληση!
  Επίσης αναρωτιόμαστε, από ποιον περίμενε πρόσκληση ο κ.Χειβιδόπουλος;Από τον Δήμαρχο και το Δ.Σ που σε ανακοίνωση που ήταν υπογεγραμμένη από αυτόν και τους περιφερειακούς συμβούλους αναφερόταν με τους χειρότερους χαρακτηρισμούς για την δημοτική αρχή; Κλείνοντας δηλώνουμε τα εξής:
  Ο βαθμός του Περιφερειάρχη είναι όμοιος με τον βαθμό του Δημάρχου όπως και ο βαθμός του αντιπεριφερειάρχη είναι όμοιος με τον βαθμό του αντιδημάρχου. Δεν προΐσταται κανείς του άλλου , είναι βαθμοί παράλληλοι.
  Απαιτούμε άμεσα την ανάκληση των υβριστικών χαρακτηρισμών απέναντι στην δημοτική αρχή και το ΔΣ. Όσον αφορά στην μεγάλη αγωνία που έχει η Περιφέρεια για τα σκουπίδια η οποία την εκθέτει διαρκώς, ας επαναπροσδιορίσει την θέση της για να μην  δυσκολεύεται στο μέλλον να παρευρεθεί με πολίτες.
  Ανάρτηση
  Η ανάρτηση του Τάσου Χειβιδόπουλου που προκάλεσε την έκρηξη του Δημάρχου Αργους-Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου και των μελών της παράταξής του είναι η ακόλουθη :
  Σήμερα τελέσθηκε στις Λίμνες το ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη των εκτελεσθέντων πατριωτών από τους Γερμανούς κατακτητές.
  Η διοργάνωση του μνημόσυνου φέτος έγινε από τον Δήμο Αργους - Μυκηνών , μαζί με τους συγγενείς των εκτελεσθέντων και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λιμνών.
  Παραβρέθηκαν σε αυτό όλες οι αρχές του τόπου, μετά από σχετική πρόσκληση προς αυτούς, όπως προβλέπεται από το πρωτόκολλο. Μοναδική παραφωνία η ανεξήγητη μη πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας και των Περιφερειακών Συμβούλων.
  Αυτός και μόνο αυτός είναι ο λόγος που δεν παραβρεθήκαμε στην τελετή μνήμης για τους εκτελεσθέντες από τους Γερμανούς Κατακτητές Λιμνιάτες πατριώτες.
  Ζητούμε συγγνώμη από τους πολλούς φίλους μας από τις Λίμνες και από τους συγγενείς των νεκρών πατριωτών , που μόλις το έμαθαν μας τηλεφώνησαν για να μας προσκαλέσουν, αλλά φυσικά καταλαβαίνουν ότι δεν μπορούσαμε να παραβρεθούμε απρόσκλητοι από τους διοργανωτές.
  Τιμή και δόξα στην μνήμη των εκτελεσθέντων πατριωτών από τις Λίμνες Αργολίδας .
  Η ιστορία τους κατατάσσει στο πάνθεον των ηρώων της πατρίδας μας.
  Οι Λίμνες ανήκουν στα ιστορικά μαρτυρικά χωριά της πατρίδας μας.
  ΥΓ Φυσικά εμείς δεν θα ακολουθήσουμε τον Δήμαρχο σε ενέργειες σαν κι αυτή. Η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας θα τηρεί με σεβασμό στους θεσμούς το πρωτόκολλο και θα τον προσκαλεί μαζί με τους Δημοτικούς Συμβούλους σε όλες τις εκδηλώσεις της.
  Στην ανακοίνωση του Αντιπερειαρχη Τασου Χειβιδοπουλου ,ως δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Άργους Μυκηνών να του θυμίσω την ανακοίνωση που έβγαλε πριν μια εβδομάδα. Συκοφαντίες και ύβρεις εναντίον της Δημοτικής Αρχης .Γιατι αναρωτιέται ,οταν χρησιμοποιούσε τέτοιες ακραίες και υβριστικές εκφράσεις περιμένει και προσκληση?Οσο δε για την ανάρτηση του στο τελος να αναφέρει και την τιμή της μεθοδευμένης λύσης εκ μέρους της Περιφέρειας που εκπροσωπεί. Ντροπή!  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Έκρηξη Καμπόσου μετα απο τη νέα επίθεση Χειβιδόπουλου Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυριου
  Scroll to Top