728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

  Αποχώρηση Φλωρή από την Προοδευτική Συμμαχία και η απάντηση Λάμπρου

  Την αποχώρησή του από την παράταξη του Τάσου Λαμπρου ανακοίνωσε ο τοπικός σύμβουλος Κοιλάδας Γιώργος Φλωρής με την ακόλουθη ανακοινωση: Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους δημότες που με τίμησαν με την ψήφο τους δηλώνω ότι αποχωρώ από την
  παράταξη «Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας» παραμένοντας ως ανεξάρτητος Τοπικός Σύμβουλος Κοιλάδας. Οι λόγοι της ανεξαρτητοποίησής μου, σε καμία περίπτωση δεν είναι προσωπικοί. Σκοπός μου είναι το δίκαιο των συμπατριωτών μου και η αλήθεια. Με αφορμή τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην ανοιχτή συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Κοιλάδας, τη Δευτέρα 8 Μαΐου 2017 και την παραπληροφόρηση που είχα όλες τις προηγούμενες ημέρες από στελέχη της Παράταξής μου και όχι μόνο, με αναγκάζουν να αποχωρήσω από την παράταξη. Θέλω όμως να διαβεβαιώσω τους συμπατριώτες μου, ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι από την θέση του Ανεξάρτητου Τοπικού Συμβούλου Κοιλάδας για το καλό του χωριού μου.
  Ο ανεξάρτητος Τοπικός Σύμβουλος Κοιλάδας
  Αμέσως μετά ο Τάσος Λάμπρου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
  Αγαπητέ Γιώργο, θέλω να σε ευχαριστήσω για την συνεργασία μας και να σου ευχηθώ καλή επιτυχία στον αγώνα σου για το καλό της Κοιλάδας, από την θέση του ανεξάρτητου Τοπικού Συμβούλου.
  Για το θέμα της Τιμολογιακής Πολιτικής για την αποχέτευση της Κοιλάδας, ουδέποτε υπήρξε παραπληροφόρηση από την παράταξή μας.
  Την παραπληροφόρηση ψάξε αλλού να την βρεις, γιατί είναι η συνήθης πρακτική της Δημοτικής Αρχής και του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΕΡ, που παραπλανούν τους Δημότες και τους Δημοτικούς Συμβούλους και δημιουργούν οικονομικά αδιέξοδα στην τοπική κοινωνία.
  Τον Ιανουάριο του 2017 εμείς ως παράταξη ψηφίσαμε την εκτέλεση του έργου της αποχέτευσης της Κοιλάδας με τρεις προϋποθέσεις:
  Ενημέρωση και συναίνεση των κατοίκων της Τ.Κ. Κοιλάδας για την εκτέλεση του έργου.
  Μη τήρηση αυστηρού χρονοδιαγράμματος για την σύνδεση των κατοικιών με το αποχετευτικό δίκτυο, δίνοντας ένα εύλογο χρονικό διάστημα χάρης.
  Την τήρηση των νόμιμων διαδικασιών για την αποδέσμευση του συγκεκριμένου έργου από το ενιαίο έργο «Αποχέτευση Κρανιδίου – Κοιλάδας – Πορτοχελίου.  
  Σήμερα διαπιστώνουμε ότι καμία από τις παραπάνω προϋποθέσεις δεν τηρήθηκε.
  Θέλω να σου δώσω συγχαρητήρια για την ομόφωνη απόφαση που πήρατε, εσύ και οι κκ. Φλωρής Παναγιώτης και Ηλιού Παναγιώτης, στο Τοπικό Συμβούλιο Κοιλάδας σχετικά με το θέμα και να σε διαβεβαιώσω ότι θα αγωνιστώ με όλα μου τα μέσα ώστε αυτή σας η απόφαση να ψηφιστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Ερμιονίδας.
  Και εάν δεν θελήσει ο Δήμαρχος να την φέρει σαν θέμα, αγαπητέ Γιώργο, σου υπόσχομαι ότι θα αναλάβουμε εμείς σαν αντιπολίτευση να την φέρουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπως ορίζει ο Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων.
  Δεν θα επιτρέψω να επικρατήσει η λογική των παραμάγαζων.
  Δεν θα επιτρέψω να επικρατήσει η αντιδημοκρατική συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής που αρνείται τον διάλογο και δεν δέχεται τις διαφορετικές και τεκμηριωμένες απόψεις των εκπροσώπων του Τοπικού Συμβουλίου και των Φορέων της Κοιλάδας.
  Δεν θα επιτρέψω στους κ.κ. Σφυρή και Πάλλη να χαρατσώσουν την Κοιλάδα και να αρπάξουν τα χρήματα από τις τσέπες των κατοίκων της, όπως έκαναν με την Ερμιόνη, την Θερμησία και το Ηλιόκαστρο, όπου επέβαλλαν το παράνομο χαράτσι του 80% και τώρα αρνούνται πεισματικά να το πάρουν πίσω.
  Πρέπει όλοι να αντιληφθούν σε ποια εποχή ζούμε και την δύσκολη οικονομική συγκυρία στην οποία έχουν βρεθεί οι Δημότες της Ερμιονίδας.
  Δεν είναι δυνατόν σήμερα να προσθέτουμε νέα χαράτσια και νέα δυσβάστακτα οικονομικά βάρη στους ήδη οικονομικά εξαθλιωμένους Δημότες.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Αποχώρηση Φλωρή από την Προοδευτική Συμμαχία και η απάντηση Λάμπρου Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυρίου
  Scroll to Top