728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016

  Ερώτηση για την ΣΕΚ Επιδαύρου στο Περιφερειακό Συμβούλιο

  Χωρίς κάποιο έργο που να αφορά την Αργολίδα εκτός από μια περιβαλλοντική έγκριση των Αφων Γεώργα και την σήμανση της Ε.Ο Αργους- Νέας Κίου θα πραγματοποιηθεί το Περιφερειακό στο οποίο περιλαμβάνεται και μία ερώτηση για την ΣΕΚ Επιδαύρου. Στη σχετική πρόσκληση αναφέρονται τα εξής: Παρακαλείσθε να παρευρεθείτε στην 16η τακτική συνεδρίαση
  του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, που θα πραγματοποιηθεί στις
  17 Οκτωβρίου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 4.00 μ.μ, στο «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης», με θέματα ημερήσιας διάταξης:
  Επικύρωση των πρακτικών της 9ης, 10ης και 11ης/ 2015 συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου.
  Ολοκλήρωση του δρόμου Γαργαλιάνοι – Ρωμανός. Προβλήματα πρόσβασης των αγροτών.
  ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Πελοποννήσου» κ. Νίκος Γόντικας
  Επερώτηση του Περιφερειακού Σύμβουλου κ. Δημήτριου Δολτσινιάδη, με θέμα: Σχετικά με την Ιερά Μονή Καλαμίου.
  Επερώτηση του Περιφερειακού Σύμβουλου κ. Δημήτριου Δολτσινιάδη, με θέμα: Σχετικά με την Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης Επιδαύρου.
  Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου «Αιολικοί Σταθμοί Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΣΠΗΕ) συνολικής ισχύος 55.3 MW στις θέσεις «Μακρυλάκκωμα» και «Προφήτης Ηλίας» ΠΕ Λακωνίας των εταιρειών ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΜΑΚΡΥΛΑΚΚΩΜΑ ΑΕ & ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΑΓΙΑΣ ΑΕ». (εξ αναβολής)
  ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου.
  Έγκριση 10ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου, οικονομικού έτους 2016.
  ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Άγγελος Παπαγγελόπουλος
  Έγκριση υποβολής πρότασης στο Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού για την ένταξη νέων έργων στο Εθνικό Σκέλος του ΠΔΕ που αφορούν την αποκατάσταση ζημιών στις υποδομές, στις πλημμυρόπληκτες περιοχές της ΠΕ Λακωνίας.
  ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Αδαμαντία Τζανετέα.
  Έγκριση πρόσληψης έκτακτου προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών που προέκυψαν από τις μεγάλες πλημμύρες στην Λακωνία της 6ης και 7ης Σεπτεμβρίου 2016.
  ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Αδαμαντία Τζανετέα.
  Έγκριση διαδικασίας για την προκήρυξη διαγωνισμού σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ.4 περ (στ) του Ν.3481/2006, όπως αντικατέστησε την περίπτωση (στ) της παρ. 2 του άρθρου 10 «Διαδικασία ανάθεσης με διαπραγματεύσεις», του Ν.3316/2005 της μελέτης με τίτλο «Σύνταξη φακέλων έργων για τη δημοπράτηση των μελετών α) Μελέτη παράκαμψης των οικισμών Γκορίτσας και Αγίων Αναργύρων της με αριθμό 4 Επ.Ο. Σπάρτη – Γκορίτσα – Αγ. Ανάργυροι – Γεράκι, β) Μελέτη ολοκλήρωσης σύνδεσης της Επ.Ο. 34 Βελιές – Νεάπολη με την Επ.Ο. 37 Μονεμβασιά – Ελληνικό – Νεάπολη, μέσω Αγίου Φωκά – Τμήμα Μονεμβασιά – Άγιος Φωκάς και γ) Μελέτη παράκαμψης των οικισμών Ασωπού και Παπαδιάνικων της Επ. Ο. 33 Μολάοι – Ασωπός – Παπαδιάνικα – Πλύτρα και σύνδεση της με την Επ.Ο. 36 Ελιά – Ασωπός – Δαιμονιά.
  ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Αδαμαντία Τζανετέα.
  Έγκριση διαδικασίας για την προκήρυξη διαγωνισμού σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ.4 περ (στ) του Ν.3481/2006, όπως αντικατέστησε την περίπτωση (στ) της παρ. 2 του άρθρου 10 «Διαδικασία ανάθεσης με διαπραγματεύσεις», του Ν.3316/2005 της μελέτης με τίτλο «Σύνταξη φακέλων έργου για τη δημοπράτηση των μελετών βελτίωσης των οδικών τμημάτων α) Μελέτη σύνδεσης της Επ.Ο. 19 Γύθειο – Αρεόπολη με την Ε.Ο. Σπάρτης – Γυθείου, τμήμα Άγιος Βασίλειος – Μαυροβούνι και β) Μελέτη κατασκευής εννέα ισόπεδων κόμβων στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της ΠΕ Λακωνίας.
  ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Αδαμαντία Τζανετέα.
  Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου: Ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων και κατασκευή πεζογέφυρας – ποδηλατογέφυρας στην οδό Αδειμάντου της ΔΚ Κορίνθου.
  ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου και Πελοπίδας Καλλίρης.
  Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου: Αναβάθμιση – εκσυγχρονισμός σταθμού βάσης σταθερής τηλεφωνίας της εταιρείας ΟΤΕ Α.Ε., στον οποίο πραγματοποιείται από κοινού χρήση με την COSMOTE Α.Ε., με κωδικό θέσης «ΨΙΟΝ Α/Δ – 0350144»  και βρίσκεται στην Τ.Κ. Κοίτας,  Δ.Ε. Οιτύλου  του Δήμου Ανατολικής Μάνης, Π.Ε. Λακωνίας, εντός περιοχής Natura ΖΕΠ με κωδικό GR2540008 «Νότια Μάνη».
  ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Αδαμαντία Τζανετέα.
   Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου: Αναβάθμιση – εκσυγχρονισμός του τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού του υφιστάμενου κέντρου εκπομπής της εταιρείας Digea – Ψηφιακός Πάροχος Α.Ε, στο όρος «Λυκόδημος» της ΤΚ Πεταλιδίου του Δ Μεσσήνης ΠΕ Μεσσηνίας.
  ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΕΣ: Οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου και Ελένη Αλειφέρη – Καραθανάση.
  Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου: Έγκριση περιβαλλοντικών όρων για την ανάπτυξη εγκατάστασης ηλεκτροπαραγωγής με χρήση βιομάζας ισχύος 500 KW, της Δ.Ε. Καρυών, της Π.Ε. Λακωνίας, Περιφέρειας Πελοποννήσου.
  ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΕΣ: Οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου και Αδαμαντία Τζανετέα.
  Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου: Τροποποίηση ΑΕΠΟ χοιροτροφικής μονάδας λόγω κατασκευής μονάδας ηλεκτροπαραγωγής από βιοαέριο ισχύος 150KW, μονάδα παστερίωσης και Φ/Β μονάδας 20KW, της εταιρείας Αφοί Γεώργα Ο.Ε.
  ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου και Αναστάσιος Χειβιδόπουλος.
  Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Τριφυλίας και του Λιμενικού Ταμείου Ν. Μεσσηνίας , για το έργο: Επισκευή προσήνεμου μόλου λιμένος Κυπαρισσίας.
  ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΕΣ: Οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου και Ελένη Αλειφέρη – Καραθανάση.
  Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Τρίπολης, για το έργο: Πεζοδρομήσεις στην Εθνική οδό Τρίπολης – 124 ΠΒΕ.
  ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας
  Έγκριση εκτροπής – διακοπής κυκλοφορίας στην επαρχιακή οδό Μεγαλόπολης – Στεμνίτσας (τμήμα Εκκλησούλα – Τρίλοφος – Παύλια) στα πλαίσια του έργου: «Άρση επικινδυνότητας συντήρησης βελτίωσης επαρχιακής οδού Εκκλησούλα – Τρίλοφο – Παύλια», του 4ου ΕΑΠ.
  ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας
  Έγκριση μελέτης εργοταξιακής σήμανσης για την κατασκευή του τμήματος μεταξύ των συμβολών της Ε.Ο. Μεγαλόπολης – Καρύταινας με τις οδούς προς ΤΚ Πλάκας και 3ης Μονάδας ΑΗΣ Μεγαλόπολης, στα πλαίσια της εκτέλεσης του έργου «Συντήρηση και βελτίωση ΕΟ Μεγαλόπολης – Καρύταινας».
  ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας
  Έγκριση 5ης τροποποίησης κατανομής πιστώσεων του έργου 2013ΕΠ02600001 ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΚΩΝ ΟΔΙΚΩΝ ΑΞΟΝΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ Π.Ε. ΑΡΚΑΔΙΑΣ.
  ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας
  Έγκριση μελέτης σήμανσης – ασφάλισης της επαρχιακής οδού Άργους – Νέας Κίου.
  ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αναστάσιος Χειβιδόπουλος.


  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
  ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΣΚΟΥΡΟΣ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Ερώτηση για την ΣΕΚ Επιδαύρου στο Περιφερειακό Συμβούλιο Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυρίου
  Scroll to Top