728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016

  Δημόσια παρέμβαση Ουλή και Κοίνη για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ : ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ …

  Τον σεβασμό της απόφασης των μελών του ΠΑΣΟΚ όπως αυτή καταγράφηκε πρόσφατα στις εσωκομματικές εκλογές και την αναζήτηση λύσης που θα ακυρώνει μικροπολιτικά παιχνιδάκια ζητάνε με επιστολή τους ο τέως Γραμματέας της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Χρήστος Ουλής και ο πρώην εκπρόσωπος
  Τύπου Νομαρχιακής Επιτροπής Τόλης Κοίνης . Στην ανακοίνωση όπου καταγράφεται με σαφήνεια τι συνέβη μετα τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ ζητείται επίσης τα αρμόδια καταστατικά όργανα να δώσουν άμεσα λύση προκειμένου να κλείσει αυτή η θλιβερή παρένθεση. Αναλυτικά: Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε, ότι η Ν.Ε. Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ διαλύθηκε πριν καν συγκροτηθεί.
   Η επί πολλά χρόνια συμμετοχή μας σε αυτό το όργανο μας δίνει κάθε δικαίωμα να σχολιάσουμε τα γεγονότα και να ζητήσουμε λύσεις.
  Δεν πέρασαν ούτε δυο μήνες που 700 συμπολίτες συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία ανάδειξης της νέας ΝΕ του ΠΑΣΟΚ δίνοντας μια ανάσα ζωής στην αποτελματωμένη πολιτική ζωή της περιοχής. 700 προοδευτικοί συμπολίτες απαιτούν σεβασμό της δημοκρατικής διαδικασίας. Οι αρχαιρεσίες έγιναν με το σύστημα της μονοσταυρίας. Οι τρεις πρώτοι εκλεγέντες τιμήθηκαν με την ψήφο του 55% των εκλεκτόρων. Φυσιολογικά θα έπρεπε να αποτελέσουν την γραμματεία της Ν.Ε..
   Δυστυχώς, επικράτησαν μικροπολιτικά παιχνίδια, φατριασμού παλαιοκομματικού τύπου, και αποκλείστηκαν. Οδηγήθηκαν σε παραίτηση.
  Όλα αυτά  καθώς και μιας πέρα ως πέρα  ανικαταστατική* διαδικασία προκάλεσε την οριστική ελλιπή   σύνθεση του οργάνου,  καθώς από τους 3 επιλαχόντες οι δύο ακολούθησαν σε παραιτήσεις ( κατά δήλωσή τους αν και δεν κλήθηκαν ποτέ να αναπληρώσουν) και ο 3ος δεν δικαιούται να συμμετέχει διότι έλαβε  μηδέν(0) σταυρούς.
  *Το άρθρο 10 παρ.3 του καταστατικού αναφέρει ότι η εκλογή οργάνων η αντιπροσώπων είναι μυστική κάτι που ισχύει σε κάθε διαδικασία επιλογής προσώπων. Εδώ δεν τηρήθηκε!!!.
  Επειδή:
                    1) Δεν μπορεί να υπάρξει 7μελής ΝΕ από 4 μέλη (μας θυμίζει το γνωστό ανέκδοτο με τον Βαμβακούλα), απαιτούμε σεβασμό στις δημοκρατικές διαδικασίες.
                   2)Η  έλλειψη αυτών οδηγεί σε νέο κύκλο εσωστρέφειας μαρασμού και απαξίωσης του ΠΑΣΟΚ στο τόπο μας, την στιγμή που ανέκαθεν η εκλογή οργάνων αποτελούσε την απαρχή μιας  νέας συγκροτημένης πορείας και εγρήγορσης.
                   3) Τα μέλη του ΠΑΣΟΚ ζητούν  να ζωντανέψουν τα πρωτογενή πολιτικά κύτταρα (Τοπικές Οργανώσεις, Νομαρχιακές Επιτροπές, Συνδικαλιστικές Παρατάξεις κλπ.) για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τα μείζονα.
                    4)  Ο λαός απαιτεί από το ΠΑΣΟΚ να ξαναβρεί τον ιστορικό του ρόλο και να μην αποτελεί ουρά τυχοδιωκτικών πολιτικών συσσωμάτων
  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ζητάμε:
   1) Τα αρμόδια καταστατικά όργανα να δώσουν άμεσα λύση. Η όποια απόφαση της Επιτροπής Καταστατικού ότι …..τηρήθηκαν οι διαδικασίες, δίνει μιαν αίσθηση γραφειοκρατικής νοσηρότητας ικανής να απομακρύνει  και τους ελάχιστους εναπομείναντες πολιτικά ενεργούς.
  2) Να κατανοήσουν οι πάντες ότι η συμμετοχή σε ένα κομματικό όργανο αποτελεί αφετηρία προσφοράς στην κοινωνία και όχι ικανοποίηση ματαιοδοξίας και άσκηση καρεκλοθηρίας
   3) Να σεβαστούν τα κομματικά μέλη και κατ’ επέκταση την κοινωνία της Αργολίδας.
   ΝΑΥΠΛΙΟ 7/8/2016
   ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΥΛΗΣ , πρώην γραμματέας ΝΕ
   ΤΟΛΗΣ ΚΟΪΝΗΣ, πρώην εκπρόσωπος Τύπου ΝΕ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Δημόσια παρέμβαση Ουλή και Κοίνη για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ : ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ … Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυριου
  Scroll to Top