728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016

  Θρίαμβος Σιδέρη στις εκλογές της ΕΠΣΑ -Παραίτηση Ματζούνη και τριγμοί στην διοίκηση

  Σε προσωπικό θρίαμβο του Βασίλη Σιδέρη και βαριά ήττα της σημερινής διοίκησης Αποστολοπουου εξελίχθηκαν οι εκλογές της Ενωσης Ποδοσφαιρικών σωματείων Αργολίδας για αντιπροσώπους στις εκλογές της ΕΠΟ που αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Παρά τις αρχικές προβλέψεις στην πλευρά της πλειοψηφίας ότι θα συγκέντρωνε οκτώ ψήφους έναντι τριών των υποψηφίων που πρόσκεινται στον Βασίλη Σιδερη τελικά η προσγείωση στην πραγματικότητα ήταν απότομη με την πλευρά του Σιδέρη να κερδίζει επτά ψήφους και τους εκπροσώπους της πλειοψηφίας μόλις τέσσερεις. Ετσι το εισητήριο για τις εκλογές της ΕΠΟ πήραν οι Βασίλης Σιδερης , Νίκος Καλλιάνος απο την Ερμιονίδα και ο σημερινός Πρόεδρος Κος Αποστολόπουλος. Αίσθηση προκάλεσε η μή εκλογή του Κου Ματζούνη ο οποίος σύμφωνα με τις φήμες ήταν ο πιο πιθανός αντικαταστάτης του Κου Αποστολόπουλου στις επόμενες εκλογές. Η ήττα αυτή έφερε και την παραίτηση Ματζούνη που δήλωσε τα ακόλουθα :Σεβόμενος της δημοκρατικές διαδικασίες της ψηφοφορίας του ΔΣ της ένωσης μας που πραγματοποιήθηκαν στις 13-6-2016 και ώρα 19:00 που αφορούν θέματα της ένωσης όπως και την ψήφιση και εκπροσώπηση τριών μελών μας στην γενική συνέλευση της ΕΠΟ που θα πραγματοποιηθεί στις 24-6-2016 και για το λόγο ότι δεν συνεκτιμήθηκε όπως έπρεπε η προσφορά μου στα δρώμενα της ένωσης δηλώνω την παραίτηση μου από πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας αλλά και όλων των υπόλοιπων επιτροπών. 
  Παραμένοντας και συνεχίζοντας ως αντιπρόεδρος της ένωσης θέλω να ευχαριστήσω τον Γιάννη Αποστολόπουλο σημαιοφόρο της ανάπτυξη του αργολικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο, εγγυητή της αξιοπιστίας και της ομαλής διεξαγωγής των πρωταθλημάτων της. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον ενωσιακό μας προπονητή Διονύση Διατσίγκο για το ήθος και την μεγάλη προσφορά του στις μικρές ηλικίες που με τόσο κόπο μαζί με όλους τους γονείς προστατεύουν τους νέους αθλητές της επόμενης μέρας και προσφέρουν στην ανάπτυξη του αθλήματος.
  Όλοι εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε την προσπάθεια απένταξης όλων αυτών που θέλουν να μετατρέψουν την ένωση σε πολιτικό συνδικαλιστικό γραφείο λαλάκηδων και ρουσφετολόγων που με ένα τηλέφωνο από απόσταση και σαν τουρίστες καταπατούν τα πάντα για προσωπικά τους οφέλη. Ελπίζω να έχετε κοντά τα χέρια σας και τα τηλέφωνα σας από τους διαιτητές -παρατηρητές που δεν σας έχουν ανάγκη. Αφήστε τους επιτέλους να μας προσφέρουν θέαμα και το αυτονόητο 50-50. 
  Σχετικά με την ανακοίνωση των τριών Κυρίων Σιδέρη Βασίλειο, Κατσένη Δημήτριο και Λαμπρόπουλο Ιωάννη προς τον κύριο Αποστολόπουλο για σκιές μιας συγκεκριμένης εκδήλωσης αξίας 250,00 ευρώ σας Καλώ και σας Προκαλώ να ορίσετε ορκωτούς λογιστές για να διαπιστώσετε τι σημαίνει ορθολογική διαχείριση των οικονομικών μας πόρων, η οποία αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις ενώσεις της χώρας μας.
  Τέλος θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αργολίδας κ Νεκτάριο για την συνεχή παρουσία του σε πολλές εκδηλώσεις και την συμβολή του στα αθλητικά δρώμενα του νομού μας.
  Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους κκ:
  Αντιπεριφεριάρχη Αργολίδας Χειβιδόπουλο Αναστάσιο
  Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Καμπόσο Δημήτριο
  Δήμαρχο Ναυπλιέων Κωστούρο Δημήτριο
  Δήμαρχο Ερμιονίδας Σφυρής Δημήτριος
  Δήμαρχο Επιδαύρου Γκάτζιος Κωνσταντίνος 
  Με εκτίμηση
  Αντιπρόεδρος ΕΠΣ Αργολίδας 
  Μαντζούνης Ιωάννης

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Θρίαμβος Σιδέρη στις εκλογές της ΕΠΣΑ -Παραίτηση Ματζούνη και τριγμοί στην διοίκηση Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυρίου
  Scroll to Top