728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016

  Σφοδρή επίθεση της αντιπολίτευσης στο Δήμο Επιδαύρου κατα της Δημοτικής αρχής

  Σφοδρή επίθεση κατά της Δημοτικής αρχής εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης Τάσος Χρόνης βάζοντας μια σειρά ζητήματα διαφάνειας. Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:  Στο δημοτικό συμβούλιο της 13ης Ιουνίου 2016 μάθαμε και επίσημα αυτό που όλοι σιγοψιθύριζαν στον Δήμο μας. Μάθαμε ποιος “κυβερνά αυτό τον Δήμο”...!
  Σε ερώτηση μας, ποιος δίνει εντολές και ώστε δημοτικό όχημα (το καλαθοφόρο) να κάνει
  εργασίες και εξυπηρετήσεις ιδιωτών, η απάντηση ήρθε και ήταν αποστομωτική από τον υπερδήμαρχο Φώτη Σχινά, καθώς δεν έχει άλλο τίτλο, διότι είναι απλά Δημοτικός Σύμβουλος, ο οποίος ως άλλος Λουδοβίκος μας είπε το δικό του “le tat ce moi” ( “το κράτος είμαι εγώ”), καθώς μας ενημέρωσε επί λέξει ότι “εγώ το έστειλα και θα το ξαναστείλω όποτε κρίνω….”.
  Και εκεί που περιμέναμε, τον κατά τα άλλα λαλίστατο Δήμαρχο, να μιλήσει καθώς η προσβολή ήταν προς αυτόν πρωτίστως, προτίμησε να σιωπήσει δείχνοντας σε όλους μας ποιος είναι “το αφεντικό”. Για τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, που δεν πήρε τον λόγο, καθώς άλλος δίνει εντολές σε υπάλληλους για τους οποίους είναι υπεύθυνος, ούτε λόγος, καθώς δεν μας έχει συνηθίσει σε παρεμβάσεις πέρα από δύο θέματα που έχει καταπιαστεί τα τελευταία δύο χρόνια.
  Για να κατανοήσουν οι δημότες μας τι έγινε, δύο φόρες το καλαθοφόρο του Δήμου, με εντολή του κυρίου Σχινά, τουλάχιστον την δεύτερη, πήγε να “εξυπηρετήσει” εργασίες ιδιωτών. Δεν φτάνει μόνο αυτό και ενώ την πρώτη φορά έγινε ολόκληρο θέμα, λέγοντας μας ότι μόνος του ο  υπάλληλος πήγε να κάνει την παραπάνω εργασία, την δεύτερη φόρα, μας ενημέρωσε ένας δημότης, ο οποίος τυγχάνει να είναι και Σύμβουλος της συμπολίτευσης και αντί να σιωπήσουν και να απολογηθούν πήγαν στους πολίτες και τους έστρεψαν εναντίον μας.
  Μήπως δεν κάνουμε καλά κύριοι της συμπολίτευσης που σας ρωτάμε με ποιον τρόπο διαχειρίζεστε το δημόσιο χρήμα και τους εργαζόμενους στο Δήμο;
  Μήπως δεν κάνουμε καλά κύριοι της συμπολίτευσης που ελέγχουμε και βάζουμε ζητήματα σχετικά με την εντελώς απορρυθμισμένη λειτουργιά του Δήμου;
  Μήπως δεν κάνουμε καλά που ενώ χάσαμε τις εκλογές, ασχολούμαστε ακόμα με την λειτουργιά και την πρόοδο του Δήμου και των Δημοτών μας;
  Μήπως κάποιος από εσάς έφερε τα οχήματα από το σπίτι του ή νομίζει ότι δίνει εντολές στους υπαλλήλους του μαγαζιού του;
  Όχι κύριοι!!
  Έτσι πρέπει να κάνουμε και αυτό θα γίνει από οποιαδήποτε θέση και αν μας βάλουν οι δημότες μας να τους υπηρετήσουμε. Δεν μας αφορά εάν, “γεννηθήκατε πολιτικά” κουρασμένοι! Εάν δεν μπορείτε, φύγετε! Πληρώνεστε γι αυτό που κάνετε!
  Τα δημοτικά οχήματα δεν είναι ούτε για να πηγαίνετε στις λαϊκές και στα σούπερ μάρκετ, ούτε για να κάνετε μικροεξυπηρετήσεις. Δεν τα φέρατε από τον πατέρα σας, ούτε από το χωριό σας! Σας τα εμπιστεύτηκε, μαζί με τον Δήμο ο λαός της Επιδαυρίας γης και μερικοί κοιτάτε να επιβιώσετε πολιτικά με τις “μαυρογιαλούρικες” τακτικές του περασμένου αιώνα.
  Και επειδή, κάποιος πολιτικός σας φίλος μου είπε πέρυσι να μην βγάζω δελτία τύπου για τα ρουσφέτια που κάνετε, καθώς όλοι θα θέλουν μετά να είναι μαζί σας για να τους εξυπηρετείτε, σας λέω ότι υπάρχει υγιώς σκεπτόμενος κόσμος στον Δήμο μας και είναι αυτοί που θα μας δείξουν ότι δεν πτωχεύσαμε ψυχικά και κατάλαβαν ότι οι λογικές που υπηρετείτε είναι αυτές που μας έφεραν εδώ ως χώρα. Αυτά πληρώνουμε σήμερα και ιδιαίτερα οι νέοι και θα πληρώσουν πιθανόν και τα παιδιά μας!
  Εάν πάλι δεν το καταλάβουν, καλύτερα να είμαστε μια ζωή στην αντιπολίτευση με ψηλά το κεφάλι, πάρα οσφυοκάμπτες, να κερδίσουμε τις εκλογές και στο τέλος να χρωστάμε σε όλους  και όχι στον τόπο!
  Μια παράκληση. Δήμαρχε, μάζεψε τις κακές νοοτροπίες για το καλό του τόπου.
  Έχετε τρία ολόκληρα χρόνια μπροστά σας! Διοικήστε!

  Λυγουριό,  21/6/2016
  Τάσος Χρόνης
  Επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης
  Δήμου Επιδαύρου

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Σφοδρή επίθεση της αντιπολίτευσης στο Δήμο Επιδαύρου κατα της Δημοτικής αρχής Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυρίου
  Scroll to Top