728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016

  Γράφει ο Ανδρέας Σαρρής: "ΠΕΡΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΩΝ SELFIES ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΑΙΜΟΝΙΩΝ..." 10ο Συνέδριο Ν.Δ. (Ήμουν και εγώ εκεί & δεν είμαι Ινδιάνος.)

  Κατά την ταπεινή μου γνώμη η συζήτηση περί σέλφις, φωτογραφιών κ.τ.λ. υποβιβάζει ένα πολύ δυνατό Συνέδριο. Και με λυπεί αυτό ..
  Ένα δυνατό Συνέδριο, όχι από άποψη τόσο παλμού, καθώς έλειπε η ΟΝΝΕΔ και ήταν αισθητό αυτό, αλλά από την άποψη της ιστορικής προσπάθειας Αναβίωσης και Εκσυγχρονισμού της Μεγάλης Κεντροδεξιάς Παράταξης που για μένα συντελεσθεί !!
  Αν ο Σκοπός αυτού του Συνεδρίου ήταν μόνο να παράξει πολιτική, κατανοώ πλήρως τα σχόλια...
  Για μένα όμως δεν ήταν μόνο αυτό, επειδή πάντα
  θα πρέπει να καταλαβαίνουμε την ιστορική συγκυρία ..Που ήμασταν κάποιους μήνες πριν ( Διάλυση  ....που είμαστε τώρα (Ελπίδα!!).
  Η Αργολίδα ίσως δεν εκπροσωπήθηκε με επάρκεια , ίσως δεν εκφράστηκε τόσο καθαρά και σθεναρά όσο θα θέλαμε... Συμφωνώ και εγώ.. περίμενα ίσως περισσότερα από τους Συνέδρους (οκ όχι απ όλους τους λαλίστατους κατά την διάρκεια των εκλογών υποψήφιους συνέδρους αλλά τελικά αυτοί είχαν πολιτικούς μπαμπάδες)  και φορείς...Ίσως κάποιοι δεν μίλησαν λόγω χρόνου... Δεν πειράζει ..                           Θα μιλήσουν όμως στο μέλλον εάν θέλουν ... Θα έχουν τις ευκαιρίες.. Το κόμμα επιτέλους άνοιξε !!!
  Κυριάρχησε ομολογουμένως μία ατμόσφαιρα σύμπνοιας που ίσως έθεσε ως πρωταρχικό ζήτημα την εμπέδωση της αγωνιστικής μας αλληλεγγύης, της ενότητας μας του προφίλ του νέου Προέδρου και του νέου βηματισμού και όχι τόσο την διεξοδική πολιτική ανάλυση και την διαδικασία της ολοκληρωμένης σύνθεσης των διαφορετικών απόψεων και της επίλυσης όλων των προβλημάτων.                                           ΌΜΩΣ οι ζυμώσεις πράγματι έγιναν, παρά την εμμονή κάποιων με τις "απαραίτητες" σέλφις, και τα μεγάλα ζητήματα πράγματι τέθηκαν και θα συνεχίσουν τη πορεία τους και σε άλλα πολυμελή και ολιγομελή όργανα και οι μεγάλες τελικές αποφάσεις, έπειτα από τις μετασυνεδριακές ζυμώσεις θα κριθούν ολιστικά και σε επίπεδο οργάνων και σε τελικό επίπεδο ηγεσίας.
  Ήταν ένα άρτια οργανωμένο και σύγχρονο συνέδριο. Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν.
  Υπήρχαν κατάλληλες ομάδες εξυπηρέτησης του κοινού και η οργανωτική επιτροπή έκανε ουσιαστικά την δουλειά της, τηρώντας με ευγένεια όλες τις ισορροπίες.
  Οι άνθρωποι που έβλεπες ήταν διαφορετικοί από προηγούμενα συνέδρια της ΝΔ.                              Περισσότεροι τριαντάρηδες + και πολύ πιο ωραίες κυρίες!! ( να τα λέμε και αυτά ).
  Το μήνυμα είναι ότι η Νέα Δημοκρατία ΖΕΙ!!! Και δεν πρόκειται να διαλυθεί. Αυτό είναι το μείζον ή μέγιστον.                                                                                                                                                               Οι επιστημονικές αλλά και όλες οι υγιείς κοινωνικές ομάδες φαίνεται να δραστηριοποιούνται πιό ενεργά για να παράγουν πολιτική και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως νέος Καπετάνιος στο τιμόνι φαίνεται .. ΕΤΟΙΜΟΣ... ένας νέος άνθρωπος που έχει κέφι, ενέργεια και μία υγιή φιλοδοξία να κυβερνήσει σύγχρονα μία σύγχρονη δυτική ευρωπαϊκή δημοκρατία "σαν ...έτοιμος από καιρό " που λέει και ο Αλεξανδρινός ποιητής μας!
  ΟΜΩΣ η Ελλάδα θα κυβερνηθεί μόνο από μία κυβέρνηση που θα ανοίξει προς το υγιές κέντρο!!Αυτό θα πρέπει να επιδιώξει η παράταξη μας κηρύσσοντας, πριν την μεγάλη αναμέτρηση με την δημαγωγία και τον λαϊκισμό του Σύριζα, ένα προσκλητήριο σε όλους τους Έλληνες !
  Για να γίνει η Ν.Δ. πάλι η μεγάλη Κεντροδεξιά ιστορική παράταξη που κυβερνά την Ελληνική κοινωνία με ήθος, συνέπεια, σεβασμό και όραμα !
  Ας επικεντρωθούμε σε αυτό όλοι, και ας αφήσουμε την γκρίνια με τις σέλφις, που και αυτές στην "όψιμη"( μετά Ομπάμα εποχή ) πολιτική σημειολογία δείχνουν έστω έναν άκρατο ενθουσιασμό, μία αισιοδοξία, μία ελπίδα !!! Και κανέναν δεν θα έπρεπε να ενοχλεί αυτό.. ( εκτός ίσως από τους συμπαθείς Ινδιάνους που θεωρούν πως οι φωτογραφίες κλέβουν κομμάτια από την ψυχή. )

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Γράφει ο Ανδρέας Σαρρής: "ΠΕΡΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΩΝ SELFIES ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΑΙΜΟΝΙΩΝ..." 10ο Συνέδριο Ν.Δ. (Ήμουν και εγώ εκεί & δεν είμαι Ινδιάνος.) Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυρίου
  Scroll to Top