728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016

  Ο Αυγενάκης ξεκαθάρισε τους στόχους της Νέας Δημοκρατίας-Θετικά σχόλια για τον Γιάννη Μαλτέζο

  Ο Λευτέρης Αυγενάκης παρουσίασε το νέο πρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, σε συγκέντρωση στελεχών του κόμματος που έγινε στο Ναύπλιο
  Το Ναύπλιο ήταν ο τελευταίος σταθμός της τριήμερης περιοδείας του αναπληρωτή γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτή Ηρακλείου, κ. Λευτέρη Αυγενάκη.
  Μιλώντας σε συγκέντρωση 170 περίπου στελεχών του κόμματος, που έγινε στο
  ξενοδοχείο Αμαλία χθες 10 Απριλίου, αναφέρθηκε στα συμπεράσματα της περιοδείας του, στην πολιτική κατάσταση, στις εκλογικές διαδικασίες που είναι σε εξέλιξη, στο Εθνικό Συνέδριο και στην επόμενη ημέρα της Νέας Δημοκρατίας και της Ελλάδας.
  Όπως είπε, «είδε την απόφαση και την ελπίδα στα μάτια των Νεοδημοκρατικών στελεχών παντού όπου συναντήθηκε και συνομίλησε μαζί τους» (Κόρινθος, Καλαμάτα, Σπάρτη και Τρίπολη). Υπήρξε απόλυτος στην τοποθέτησή του όσον αφορά την πολιτική κατάσταση τονίζοντας ότι «η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ είναι η πιο καταστροφική κυβέρνηση που έχει περάσει από την χώρα και χαρακτήρισε την συνεργασία του αριστερού ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ και του ακροδεξιού ΑΝΕΛ ως ασύμβατη».
  Επιβεβαίωσε ότι «επανακάμπτουν πολλοί αδρανοποιηθέντες ενώ συγχρόνως τα εσωκομματικά εκλογικά αποτελέσματα δείχνουν ισχυρή ανανέωση του στελεχικού κορμού του κόμματος και ζήτησε να θυμούνται όλοι ότι ο αντίπαλος είναι εκτός Νέας Δημοκρατίας και λέγεται ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ».
  Αναφέρθηκε στο Εθνικό Συνέδριο λέγοντας ότι θα είναι το τέλος μιας διαδικασίας προετοιμασίας και η αρχή μιας έντονης επιθετικής αντιπαράθεσης προς την κυβέρνηση, με την επιδίωξη να απομακρυνθεί από την εξουσία και να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές. «Ο εκλογικός μας στόχος θα πρέπει να είναι η μεγαλύτερη δυνατή εκπροσώπησή μας στο κοινοβούλιο και αυτό θα το πετύχουμε αξιοποιώντας κάθε Νεοδημοκράτη που θέλει να προσφέρει αγωνιστικά είτε έχει εκλεγεί είτε όχι» είπε.
  Κατέληξε περιγράφοντας την επόμενη ημέρα του συνεδρίου που «θα βρει τη Νέα Δημοκρατία ενωμένη και έτοιμη να αναλάβει κυβερνητικές ευθύνες με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και χωρίς λαϊκισμούς του τύπου ικανοποιώ όλα τα αιτήματα που υπάρχουν. Ο Πρόεδρος και αρχηγός της παράταξης έδωσε δείγματα υπευθυνότητας κατά την διάρκεια του δικού του προεκλογικού αγώνα και έτσι συνεχίζει. Γι’ αυτό άλλωστε και ενεγράφησαν στο κόμμα περισσότεροι από 150.000 νέα μέλη, από τότε μέχρι σήμερα».
  Νωρίτερα, κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου την οποία παραχώρησε προς τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας (Έντυπου και Ηλεκτρονικού χώρου), εκφράσθηκε με ιδιαιτέρως κολακευτικούς χαρακτηρισμούς για το Γιάννη Μαλτέζο και το Γιάννη Ανδριανό. Για το Γιάννη Μαλτέζο είπε ότι «καθ’ όλη την διάρκεια της τριήμερης περιοδείας μου ήταν διαρκώς δίπλα μου επιλύοντας τυχόν προβλήματα που παρουσιαζόντουσαν και δούλεψε ακούραστα και αποτελεσματικά συντονίζοντας τις εκλογικές διαδικασίες στους πέντε νομούς. Έδειξε το νέο πρόσωπο του κόμματος, δηλαδή, δουλειά και αποτελεσματικότητα». Για το Γιάννη Ανδριανό στον οποίο αναφέρθηκε με σεβασμό είπε ότι «διακρίνεται για το πολιτικό του ήθος και την οργανωμένη κοινοβουλευτική του παρουσία και ως υπουργός Πολιτισμού, ο Γιάννης Ανδριανός επέλυσε πλήθος προβλημάτων της αρμοδιότητάς του στο Ηράκλειο Κρήτης όπου εκλέγομαι ως Βουλευτής».
  Τον αναπληρωτή γραμματέα πολιτικής Επιτροπής Λευτέρη Αυγενάκη καλωσόρισε ο μέχρι σήμερα Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Μούκιος, με αναφορά στο δυναμικό αντιπολιτευτικό κοινοβουλευτικό έλεγχο που ασκεί. Τον παρουσίασε ο Συντονιστής των Περιφερειακών Οργανώσεων Πελοποννήσου Γιάννης Μαλτέζος.
  Στην κομματική εκδήλωση παρέστησαν και έλαβαν τον λόγο οι πολιτευτές της Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης, Σόνια Ταντάρου Κρίγγου και Κώστα Δημούλης, ο τ. Βουλευτής Βασίλης Σωτηρόπουλος, ο Δήμαρχος Άρχους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος και η Περιφερειακή Σύμβουλος Ελένη Παναγιωτοπούλου. Παρέστησαν ακόμη ο Περιφερειακός Σύμβουλος Χρήστος Αντωνόπουλος και οι πρώην Πρόεδροι ΝΟΔΕ Αργολίδας, Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, Θοδωρής Γεωργαντάς και Γιάννης Κολιόπουλος.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Ο Αυγενάκης ξεκαθάρισε τους στόχους της Νέας Δημοκρατίας-Θετικά σχόλια για τον Γιάννη Μαλτέζο Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυρίου
  Scroll to Top