728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2015

  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΖΟΓΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΑΕΡ

  ΚΡΑΝΙΔΙ 01-12-15 ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΝΙΛΙΟΥ
  ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΙΣΕΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ :
  Την 30-11-2015 ημέρα Λεύτερα έφερα για συζήτηση στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑ ΕΡΜΙΟΝΙΛΑΣ
  Ως Έκτακτο θέμα «ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΒΛΑΒΕΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ» διότι υπέπεσε στην αντίληψη μου ανάρμοστη συμπεριφορά υπαλλήλου του εργολάβου που λάμβανε χρήματα για μεταφορά ρολογιού
  ύδρευσης και δεν χορηγούσε αποδείξεις στους πολίτες. Ενημέρωσα και τους Αρχηγούς των Συνδυασμών της Αντιπολίτευσης κ.ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ- ΛΑΜΠΡΟΥ-ΤΟΚΑ- ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ για να πάρουν θέση για το σοβαρό αυτό θέμα. Στο Συμβούλιο έγινε συζήτηση με την παρουσία και του κ.Δημάρχου κ.ΣΦΥΡΗ και εκπροσώπου του κ.ΤΟΚΑ του κ.ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΜΙΩΤΗ κατατέθηκαν προτάσεις αλλά απόφαση δεσμευτική δεν λήφθηκε για το περιστατικό και η υπόθεση παραμένει σε εκκρεμότητα.
  Εγώ έκανα την παρακάτω ΔΗΛΩΣΗ -ΠΡΟΤΑΣΗ που καταχωρήθηκε στα πρακτικά.
  Για πλήρη διασφάλιση του ηθικού και πρακτικού υπόβαθρου, του κύρους, της αξιοπιστίας αλλά και της ποινικής προστασίας των μελλών του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ ΕΡΜΙΟΝΙΛΑΣ από όποια πιθανή καταγγελία καλοπροαίρετη η κακόβουλη προτείνω ,προτού βίαια επιβληθεί ,αφού οι διαδικασίες εργασιών είναι δαιδαλώδεις και δεν διαθέτουμε τις ειδικές γνώσεις ελέγχου.
  Να λάβουμε πρωτοβουλίες προστασίας και άκρας διαφάνειας, πέραν του αξιόπιστου των μελλών του Δ.Σ. που δεν πρέπει να αμφισβητήσουμε αφού δεν έχουμε κανένα στοιχείο περί του αντιθέτου.
  ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ
  Στην ιστοσελίδα της ΔΕΥΑ ΕΡΜΙΟΝΙΛΑΣ να υπενθυμίζεται στους πολίτες ότι στον ιδιωτικό τους χώρο είναι ελεύθεροι να επιλέγουν όποιο υδραυλικό επιθυμούν και ΔΕΝ έχουν καμία υποχρέωση να επιλέγουν τον υδραυλικό που χρησιμοποιεί η ΔΕΥΑ ΕΡΜΙΟΝΙΛΑΣ ή ο εργολάβος των έργων και σε κάθε περίπτωση όταν δίδουν χρήματα να ΑΠΑΙΤΟΥΝ την απόδειξη. Και για διευκόλυνση των καταναλωτών θα πρέπει στην ίδια ιστοσελίδα να αναγράφονται όλα τα τηλέφωνα των υδραυλικών της Επαρχίας. Προληπτικός έλεγχος από τον ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ για κάθε διαχειριστική χρήση ο οποίος ευαισθητοποιείται και με απλή καταγγελία και παρεμβαίνει άμεσα με ότι συνεπάγεται αυτό.
  Επιλογή ορκωτού λογιστή από το Σώμα Ορκωτών Λογιστών για τη χορήγηση βεβαίωσης ελέγχου παραστατικών και συμβάσεων ώστε κανένα μέλος του Α.Σ. να μην κινδυνεύσει να είναι κατηγορούμενο η από άγνοια η από απλή συγκάλυψη πιθανής ή έστω και λανθάνουσας παρανομίας.
  Έλεγχος από την Επιθεώρηση εργασίας πάσης φύσεως εργαζομένων σε οποιαδήποτε εργασία που συμμετέχει με οποιοδήποτε τρόπο η ΔΕΥΑ ΕΡΜΙΟΝΙΛΑΣ.
  Σε περίπτωση που απορριφθούν οι προτάσεις αυτές και δεν υπάρξουν άλλες παρεμφερείς για όσο διάστημα παραμένω μέλλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ ΕΡΜΙΟΝΙΛΑΣ θα διατηρώ τις επιφυλάξεις μου και θα εμμένω σε αυτές χωρίς να επανέλθω για οποία εμπλοκή συμβεί στο μέλλον και δια χωρίζω την θέση μου.
  ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΠΥΡΟΣ Γ.ΖΟΓΚΑΣ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΔΕΥΑ ΕΡΜΙΟΝΙΛΑΣ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΖΟΓΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΑΕΡ Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυρίου
  Scroll to Top