prooptiki@msn.com

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΑ ΕΣΟΔΑ ΚΥΡΙΕ ΦΡΑΓΚΙΟΥΔΑΚΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποφασισμένοι να μην αφήνουν περιθώρια διάδοσης ψευδών ειδήσεων είναι στην δημοτική παράταξη “Ναύπλιο-Επόμενη Μέρα”, του Δημήτρη Κωστούρου και αποκάλυψαν ότι ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Φραγκιουδάκης προσπάθησε να δημιουργήσει εντυπώσεις με στοιχεία που δεν είχαν σχέση με την πραγματική κατάσταση. Στη σχετική αποκαλυπτική ανακοίνωση που συνοδεύεται και από το σχετικό βίντεο αναφέρονται τα ακόλουθα:

“Το Δημοτικό Συμβούλιο αποτελεί και για το Δήμο Ναυπλιέων το κορυφαίο θεσμικό όργανο από το οποίο ενημερώνονται επισταμένως όλοι οι συμπολίτες μας.
Οφείλουν όσοι συμμετέχουν να επιδεικνύουν τον ύψιστο σεβασμό ο οποίος εκφράζεται με την ακρίβεια και την αλήθεια της πληροφόρησης που δίνεται.
Κάθε παρέκκλιση συνιστά θεσμική ασέβεια απέναντι στα μέλη του ΔΣ και προσπάθεια χειραγώγησης των συνδημοτών μας.
Πιο συγκεκριμένα: Με ανυπόγραφο έγγραφο ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Φραγκιουδάκης ενημέρωσε το Σώμα στη συνεδρίαση του ΔΣ στις 28/3/2024 για τα ανείσπρακτα έσοδα των παρελθόντων οικονομικών ετών με ημερομηνία εκκίνησης βεβαίωσης 20/11/1988 συμπεριλαμβάνοντας και την αντίστοιχη ανάλυση των χρεώσεων.
ΑΛΗΘΕΙΑ: Οι ανείσπρακτες βεβαιωμένες οφειλές από κλήσεις της τροχαίας είναι περίπου 1,5 εκ. ευρώ.
ΨΕΜΑ: Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Φραγκιουδάκης ενημερώνει προφορικά το Δημοτικό Συμβούλιο στους 2 μήνες πριν ότι η συγκεκριμένη οφειλή ήταν 8 εκ. ευρώ.
Ως «Ναύπλιο Επόμενη Μέρα» αμφισβητήσαμε την οφειλή και ζητήσαμε να υπάρξει αναλυτική κατάσταση σε επόμενη συνεδρίαση.
Αντί αυτού στο ΔΣ τις 28/3/2024 στο οποίο θέσαμε το θέμα ο λαλίστατος Αντιδήμαρχος δεν έδωσε σαφή απάντηση και μας μοίρασε έγγραφο με το σωστό ποσό. Το θράσος του μαζί με την αλαζονεία και τα ψεύδη του εγείρει ερωτήματα ως προς την αληθή ενημέρωση που παρέχει αλλά και την αξιοπιστία του.
Σας παραθέτουμε ένα σύντομο απόσπασμα των όσων έλεγε στις 18 Ιανουαρίου 2024.
Τα συμπεράσματα δικά σας”.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Τόλης Κοΐνης: “Η αβάσταχτη ελαφρότητα στη λύση προβλημάτων με τοκογλυφικό δανεισμό θα είναι έγκλημα”

“Θα δανειστεί 9,5 εκ. ο δήμος Ναυπλιέων και θα τα πληρώσουμε εμείς!!!” Είδα την πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλίου, για τη συνεδρίαση της Πέμπτης. Θέμα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΑ ΕΣΟΔΑ ΚΥΡΙΕ ΦΡΑΓΚΙΟΥΔΑΚΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποφασισμένοι να μην αφήνουν περιθώρια διάδοσης ψευδών ειδήσεων είναι στην δημοτική παράταξη “Ναύπλιο-Επόμενη Μέρα”, του Δημήτρη Κωστούρου και αποκάλυψαν ότι ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Φραγκιουδάκης προσπάθησε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

1896: Ο Σπύρος Λούης κόβει το νήμα στον μαραθώνιο των πρώτων σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων

1430: Οι δυνάμεις του Οθωμανού σουλτάνου, Μουράτ Β’, καταλαμβάνουν την πόλη της Θεσσαλονίκης. 1549: Ιδρύεται η πόλη Σαλβαδόρ, η πρώτη πρωτεύουσα της Βραζιλίας. 1632: Υπογράφεται

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »