728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015

  Παρέμβαση Καμπόσου για τις εκλογές

  Την άμεση παρέμβαση της Δημοτικής παράταξης Αλλαγή Πορείας του Δημήτρη Καμποσου προκάλεσε η ανακοίνωση που έδωσε στην δημοσιότητα ο υποψήφιος Βασίλης Σιδέρης. Στην ανακοίνωση της Αλλαγής Πορείας αναφέρονται τα εξής: Κατόπιν ερώτησης δημοσιογράφων σχετικά με τη στάση της δημοτικής αρχής του δήμου Άργους Μυκηνών έναντι των υποψηφίων βουλευτών των προσεχών εθνικών εκλογών, η δημοτική παράταξη «Αλλαγή Πορείας» του Δημήτρη Καμπόσου ανακοίνωσε τα εξής:

  «Η δημοτική παράταξη «Αλλαγή Πορείας» δεν ανήκει σε κανένα κόμμα. Το 62% που πήρε ο Δημήτρης Καμπόσος και η παράταξή του, στις εκλογές  προ ολίγων μηνών, υπερβαίνει τα ποσοστά πολλών κομμάτων μαζί. Βασικός άξονας όλων των ενεργειών της παρούσας δημοτικής αρχής είναι η προώθηση των θεμάτων που αφορούν το Δήμο Άργους Μυκηνών και τους δημότες του και θα συνεργαστούν για το σκοπό αυτό με οποιονδήποτε εκλεγεί. Ξέρουμε, βέβαια, ποιος από τους νυν αιρετούς μας έχει βοηθήσει έως τώρα. Έχοντας ως βασική αρχή τα ανωτέρω , όσοι εκ των υποψηφίων έχουν εκφράσει την επιθυμία να συναντηθούν αυτή τη περίοδο εθιμοτυπικά με τον Δήμαρχο, αυτός έχει ανταποκριθεί άμεσα στο αίτημά τους, χωρίς από αυτό να εξάγεται οποιοδήποτε συμπέρασμα στήριξης. Μεταξύ δε των υποψηφίων υπάρχουν και μέλη από τη δημοτική μας παράταξη που ακόμη και ως προς αυτούς κρατούνται οι λελογισμένες αποστάσεις.
   Την προσωπική του επιλογή ο Δήμαρχος θα την εκφράσει στην κάλπη. Ο κάθε υποψήφιος των εκλογών θα πρέπει να προσπαθήσει με τις δικές του δυνάμεις να επιτύχει την εκλογή του. Αυτός που εν τέλει θα αποφασίσει είναι ο κυρίαρχος λαός. Ελπίδα μας όμως και προσδοκία είναι όσοι και όποιοι εκλεγούν να μας συνδράμουν εμπράκτως στις διεκδικήσεις μας για το Δήμο και τους δημότες του. Υπενθυμίζουμε ότι ο Βασίλης Σιδέρης είχε δώσει στην δημοσιότητα την εξής ανακοίνωση: Τίτλος:Ο Καμπόσος μαζί με τον Σιδέρη: Ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού και υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας κ. Βασίλης Σιδερής επισκέφτηκε σήμερα το μεσημέρι, στο Δημαρχείο Άργους Μυκηνών, το Δήμαρχο κ. Δημήτρη Καμπόσο.
  Το κλίμα που κυριάρχησε  ήταν εγκάρδιο, μιας και οι δύο πολιτικοί άντρες έχουν κοινή πορεία, τόσο σε προσωπικό όσο και σε κομματικό επίπεδο. Ο Δημήτρης Καμπόσος στο ξεκίνημα της προπονητικής του καριέρας στο τμήμα κλασικού αθλητισμού του Α.Ο. Διομήδης Άργους, γύμναζε το Βασίλη Σιδέρη στους δρόμους αντοχής. Το συγκινησιακό κλίμα έγινε εντονότερο όταν και οι δύο θυμήθηκαν τους κοινούς αγώνες που έχουν δώσει για τη Νέα Δημοκρατία και η συζήτηση αυτή τους πήγε πολλά χρόνια πίσω. Βέβαια, ο Δήμαρχος κ. Καμπόσος δεν παρέλειψε να τον ευχαριστήσει για την πολύτιμη βοήθεια που παρείχε ο Βασίλης Σιδέρης στον ίδιο και στην παράταξή του κατά τις τελευταίες εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπου και κατέλαβε το, άξιο αναφοράς, ποσοστό του 62%. Ο Βασίλης Σιδέρης του υπενθύμισε ότι δεν ήταν δυνατόν να μην τον στηρίξει, αφού πιστεύει και ο ίδιος στο όραμά του για τον τόπο. Ιδιαίτερα συζήτησαν το θέμα της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου του Άργους και επιβεβαιώθηκε η στήριξη του Βασίλη Σιδέρη ως Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη προς το Δήμαρχο για την ολοκλήρωση του μεγάλου αυτού έργου πνοής για το Άργος άλλα και για ολόκληρο το Δήμο Άργους Μυκηνών.
  Ο Δήμαρχος εξέφρασε τη χαρά και την αισιοδοξία του για την υποψηφιότητα του κ. Σιδέρη καθώς και την πεποίθηση ότι θα τύχει μεγάλης αποδοχής στο κόσμο της Αργολίδας. Ο κ. Σιδέρης τον ευχαρίστησε και δήλωσε την εκτίμηση και συμπαράσταση του στο Δήμαρχο και στο Δήμο Άργους Μυκηνών, είτε από τη θέση του βουλευτή Αργολίδας είτε από τη θέση του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Παρέμβαση Καμπόσου για τις εκλογές Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυρίου
  Scroll to Top