728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011

  ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ;;;;;-ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ ΡΕ -ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΝΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΟΥΡΝΟ

  ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ- Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΥΡΝΟΣ-Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΥΡΝΟΣ ΒΓΑΖΕΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΑ ΑΔΙΚAΙΛΟΓΗΤΑ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΟΤΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΠΑΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΙΧΕ
  ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΤΣΟΥΡΝΟ-ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΚΟΙΝΟΙ ΘΝΗΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟ
  Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΣΟΥΡΝΟΥ
  ΔΕΙ ΔΗ ΕΛΕΓΧΩΝ ...
  Έχω αναφέρει πολλές φορές στο παρελθόν ότι ένας παράγων που έχει συμβάλλει σημαντικά στην κακοδαιμονία που μας διακατέχει στα οικονομικά αλλά και σ’ όλους σχεδόν τους τομείς οργάνωσης και λειτουργίας του Κράτους, είναι η έλλειψη, ή τουλάχιστον ο πλημμελής έλεγχος των πάσης φύσεως δράσεων του Κράτους.
  Είναι σύνηθες το φαινόμενο να αποκαλύπτονται σκάνδαλα, οικονομικά, διοικητικά κ.λ.π. επειδή δεν ασκήθηκε έγκαιρα ο προβλεπόμενος από τους νόμους έλεγχος.
  Διαβάζουμε καθημερινά για επί σειρά ετών καταβολή συντάξεων σε αποθανόντες, για ανυπαρξία ελέγχων σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, παράνομη εργασία και τόσα άλλα.
  Η απειλή της χρεοκοπίας ίσως αφυπνίσει την κυβέρνηση αλλά και κάθε αξιωματούχο ώστε να εφαρμόζεται στην πράξη ένας μόνιμος μηχανισμός ελέγχου.
  Ο κώδικας οδικής κυκλοφορίας παραβιάζεται επειδή ο έλεγχος είναι πλημμελής.
  Στο πνεύμα αυτό, στο διάστημα που διετέλεσα αντιπολίτευση στο δήμο την παρελθούσα τετραετία δηλαδή ως ελεγκτής της δημοτικής Αρχής, άσκησα τον επιβαλλόμενο έλεγχο σε υπερθετικό βαθμό, τόσο δια της διοίκησης όσο και δικαστικώς.
  Η δράση μου αυτή δεν είχε κίνητρο ιδιοτελές αφού αυτός ήταν ο ρόλος μου με λαϊκή εντολή.
  Μεταξύ των θεμάτων τα οποία με απασχόλησαν ήταν και το θέμα της διάθεσης των πιστώσεων στο μεγάλο έργο ανάπλασης της Πρόνοιας.
  Ο σχετικός έλεγχος του οποίου το αποτέλεσμα πρόσφατα δημοσιοποιήθηκε δεν καταγράφει οιασδήποτε μορφής παρανομία ή παρατυπία και ως εκ τούτου έχει κάθε λόγο ο δήμαρχος να δημοσιοποιεί το αποτέλεσμα και για τον επί πλέον λόγο ότι το αίτημα του ελέγχου ενεπλάκει από συγκεκριμένο υποψήφιο δήμαρχο στον πρόσφατο προεκλογικό αγώνα.
  Κατά τον συνήθη τρόπο, οι αντιπολιτευόμενοι εμέ και το δήμαρχο συνέδεσαν την πράξη μου αυτή με το γεγονός ότι ανέλαβα σύμβουλος του δημάρχου κρίνοντας αρνητικά το γεγονός της πρόσληψης με αυτό της άσκησης ελέγχου.
  Ξεχνούν ότι αποτελούσε προεκλογική δέσμευση και για τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Γραμματικόπουλο η αξιοποίησή μου στη θέση αυτή, πέραν του γεγονότος ότι (ως μου είχε δηλώσει) υπήρξε και δική του παρέμβαση στο δήμαρχο για τη συνεργασία μου αυτή.
  Το να επικαιροποιήσει κάποιος τα πεπραγμένα πολιτικών όπως του νυν αρχηγού της Ν.Δ. και του Δ. Αβραμόπουλου τα όσα ελέγοντο την περίοδο της αποχώρησης από τη Ν.Δ. της οποίας σήμερα ηγούμαι θα έδειχνε μικροψυχία, εμπάθεια και ιδιοτελή σκοπιμότητα.
  Το ενδιαφέρον μου για το δήμο υπήρξε διαχρονικό το δε έργο μου ως δημάρχου αξιόλογο.
  Άλλωστε πολύ σύντομα θα δημοσιεύσω σχετικό πόνημα που θα περιγράφω όχι μόνο το έργο αλλά και εκείνους εκ των πολιτικών αντιπάλων οι οποίο επεδίωξαν ακόμη και τη φυσική μου εξόντωση.
  Τα προβλήματα για το νέο δήμο είναι πολλά και δύσκολα.
  Πιστεύω ότι η παρουσία μου στην ομάδα των συνεργατών του Δημάρχου θα βοηθήσει θετικά στην επίλυσή τους.
  Ναύπλιο Ιούνιος 2011

  Γ. Τσούρνος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ;;;;;-ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ ΡΕ -ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΝΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΟΥΡΝΟ Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυριου
  Scroll to Top