728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Παρασκευή, 22 Μαΐου 2009

  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΡΓΟΥΣ


  Σας παρακαλούμε όπως την 26η Μαΐου 2009, ημέρα Τρίτη και ώρα 20:30 προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα, σε πρώτη τακτική συνεδρίαση του Σώματος, σύμφωνα με τις διατάξεις του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα (άρθρο 95 Ν. 3463/2006) για να συσκεφθούμε και αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα:

  Οικονομικά Θέματα:
  1. Περί τροποποιήσεως προϋπολογισμού Δήμου Άργους οικονομικού έτους 2009.
  2. Αποδοχή και κατανομή στις σχολικές επιτροπές, έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης ποσού 39.750,00 € από το Υπουργείο Εσωτερικών για επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων.
  3. Αποδοχή έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης ποσού 216.050,33 € από το Υπουργείο Εσωτερικών για κάλυψη λειτουργικών δαπανών.
  4. Αποδοχή έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης ποσού 30.800,00 € από το Υπουργείο Εσωτερικών για κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας (Πολιτική Προστασία).
  5. Επί του από 22-5-2009 εγγράφου του Γραφείου Προσόδων Δήμου Άργους με θέμα: «Διαγραφή τελών κλήσεων Κ.Ο.Κ. ως αχρεωστήτως βεβαιωθέντα».
  6. Περί ψηφίσεως πιστώσεως για την πληρωμή εξόδων στα πλαίσια της διεξαγωγής των ευρωεκλογών της 7-6-2009.

  Τεχνικά Θέματα:
  7. Περί εγκρίσεως του πρακτικού της επιτροπής εκτιμήσεως (άρθρο 7 Π.Δ. 270/1981) για την απευθείας αγορά της έκτασης των 163,34 Μ2 που βρίσκεται στο Ο.Τ. Γ303, ιδιοκτησίας κληρονόμων Μανού Φίλιππου κ.λ.π.
  8. Περί εγκρίσεως 1ου Συγκριτικού Πίνακα της μελέτης με τίτλο: «Μελέτες Προετοιμασίας Έργων ΕΠΤΑ (Μελέτη για το ΓΠΣ στα όρια του Δήμου Άργους και αναθεώρηση του ήδη υφισταμένου ΓΠΣ)» κ.λ.π.
  9. Περί εγκρίσεως 1ου Α.Π.Ε. του έργου: «Συντήρηση Δημοτικής Οδοποιίας Τ.Δ. Ελληνικού, Κεφαλαρίου, Δαλαμανάρας, Λάλουκα» κ.λ.π.
  10. Περί εγκρίσεως 1ου Α.Π.Ε. του έργου: «Ανάπλαση Αστικού Χώρου Νοτίου Άργους – Κατασκευή Κιγκλιδωμάτων» κ.λ.π.
  11. Περί παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Ανάδειξη παραδοσιακού κέντρου της πόλεως του Άργους. Παρεμβάσεις στον χώρο του Εργατικού Κέντρου και στην οδό Καποδιστρίου».
  12. Περί παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Συντήρηση Δημοτικής οδοποιίας Τ.Δ. Ελληνικού, Κεφαλαρίου, Δαλαμανάρας, Λάλουκα».
  13. Περί παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Συντήρηση οδού προς Αγία Άννα».
  14. Περί παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Συντήρηση αγροτικής οδοποιίας Τ.Δ. Πυργέλας, Κουρτακίου, Ήρας, Ινάχου».
  15. Περί παραλαβή της μελέτης «Αρχιτεκτονικά, Γεωτεχνικά, Στατικά και Ηλεκτρομηχανολογικά για την μετατροπή του κληροδοτήματος Στάμου σε Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων».
  16. Περί εγκρίσεως του Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής παραλαβής του έργου: «Ανάπλαση Παιδικών Χαρών Δημοτικών Διαμερισμάτων και Δήμου Άργους».
  17. Περί εγκρίσεως του Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής παραλαβής του έργου: «Διαμόρφωση Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Νοτίου Άργους».
  18. Περί εκτελέσεως της προμήθειας «Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία υπερκατασκευών (συμπιεστών) απορριμμάτων» κ.λ.π.
  19. Περί εγκρίσεως επικαιροποιημένης μελέτης με τίτλο: «Κατασκευή έργου διαμόρφωσης Βόρειας Εισόδου πόλης (Ε.Ο. Κορίνθου)» κ.λ.π.
  20. Περί εγκρίσεως Διαδικασιών – Εγχειριδίων – οδηγιών για εγκατάσταση συστήματος διαχείρισης έργων σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ1429 του Δήμου Άργους.
  21. Περί υποβολής αίτησης επικαιροποιημένου φακέλου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, προκειμένου να εξεταστεί η διαχειριστική επάρκεια του Δήμου Άργους, σύμφωνα με το Ν. 3614/2007 όπως αυτό εξειδικεύτηκε με την 1258/ΕΥΣ 281 Υπουργική Απόφαση που ρυθμίζει τις διαδικασίες επιβεβαίωσης της διαχειριστικής επάρκειας των δικαιούχων της περιόδου 2007 – 2013.
  22. Δέσμευση ατελούς παραχώρησης αναγκαίων χώρων για την εγκατάσταση σχετικών υποδομών από μελλοντικούς διαχειριστές του Ευρυζωνικού Δικτύου οπτικών ινών Δήμου Άργους.

  Τρέχοντα Θέματα:
  23. Περί τροποποιήσεως της συστατικής πράξης του Ενιαίου Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων και Υδάτινων Πόρων Ν. Αργολίδας (σε ΦΟΣΔΑ).
  24. Επί του υπ’ αριθ. Πρωτ.: 450/12-5-2009 εγγράφου της Δ/νσης Τουρισμού, Πολιτισμού, Νεότητας και Αθλητισμού της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αργολίδος με θέμα: «Προτάσεις για καθορισμό τουριστικών περιοχών».
  25. Περί εξουσιοδοτήσεως του Αντιδημάρχου κ. Π. Κωνσταντινόπουλου για την υπογραφή των συμβολαίων για την αγορά Δανειοθαλάμου.
  26. Περί υπογραφής σύμβασης μεταξύ του Εθνικού Κέντρου Θεάτρου και Χορού (ΕΚΕΘΧ) και του Δήμου Άργους για την υλοποίηση του προγράμματος «ARTLOGUS» (Θεατρικό Φεστιβάλ) από 5 έως 12 Σεπτεμβρίου 2009.
  27. Σχετικά με την παραχώρηση κτιρίου 550 τ.μ. στο οικόπεδο του Δήμου (πρώην Γαλακτοκομικός Συνεταιρισμός) στο Υπουργείο Πολιτισμού για χρήση αποθηκών από τη Δ΄ ΕΠΚΑ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΡΓΟΥΣ Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυριου
  Scroll to Top