728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015

  Αγωνιστικές Λεπτομέρειες – Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις - Χορηγοί 1ου Πρώτου Παλαμήδειου Άθλου

  Με οικοδεσπότη τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής, Δήμαρχο Ναυπλίου κ. Δημήτρη Κωστούρο, παρουσία των τοπικών κρατικών αρχών, των θεσμικών φορέων, των εθελοντικών οργανώσεων και των Χορηγών έγινε η επίσημη παρουσίαση των οργανωτικών και αγωνιστικών λεπτομερειών, των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και των χορηγών  του 1ου Πρώτου Παλαμήδειου Άθλου, που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015.

  Ο Δήμαρχος, αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία που πήρε η Οργανωτική Επιτροπή για την  διοργάνωση σε ετήσια βάση του «Παλαμηδείου Άθλου - Castle Run» που θα γίνει στις 29 Νοεμβρίου 2015, ταυτόχρονα με τις τελετές για την άλωση του κάστρου του Παλαμηδίου και την απελευθέρωση του Ναυπλίου.
  Αναφέρθηκε στην πρόθεση της Δημοτικής αρχής ο Παλαμήδειος Άθλος να αποτελέσει ένα εξ ίσου μεγάλο αθλητικό, συμμετοχικό, κοινωνικό και τουριστικό γεγονός στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας, το οποίο θα ακολουθήσει την επιτυχία του Μαραθωνίου Ναυπλίου. Αναφέρθηκε στην ανταπόκριση που έτυχε η διοργάνωση από όλους τους θεσμικούς, κρατικούς, τοπικούς και εθελοντικούς φορείς της πόλης και ευχαρίστησε όλους τους φιλάθλους δρομείς και τους Αθλητές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ο.Ε.. και δήλωσαν την συμμετοχή τους.
  Ο κύριος Κωστούρος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην συνεργασία της οργανωτικής επιτροπής με την εφορεία αρχαιοτήτων Αργολίδας γιατί με την συμβολή της κυρίας Άλκηστις Παπαδημητρίου εξασφαλίστηκε αφενός να διοργανωθεί ο πρώτος αγώνας δρόμου με ανάβαση κάστρου και αφετέρου η δωρεάν για όλους επίσκεψη του Παλαμηδιού το εορταστικό αυτό διήμερο.
  Ευχαρίστησε τους Χορηγούς, τους Δημότες που αγκάλιασαν την διοργάνωση και τους κάλεσε  να συμμετέχουν στον Παλαμήδειο Άθλο και στους παράλληλους αγώνες σαν φίλαθλοι και να χαρούν την ημέρα που Γιορτάζει η πόλη τους, ακολουθώντας τις οδηγίες της Τροχαίας και των Στελεχών της Ο.Ε., διευκολύνοντας τους αγωνιζόμενους Αθλητές.
  Κάλεσε όλους τους πολίτες, η Κυριακή 29/11/2015, να είναι η δεύτερη μέσα στο 2015 μέρα χωρίς αυτοκίνητα για την πόλη του Ναυπλίου καθώς η δρόμοι που διατρέχουν οι Αγωνιζόμενοι θα είμαι κλειστοί τμηματικά από τις 08:00 μέχρι τις 11:30 και από τις 12:00 μέχρι τις 13:00 και τους κάλεσε στην γιορτή που θα ακολουθήσει τους αγώνες στο πάρκο του ΟΣΕ από τις 14:00 μέχρι τις 16:00
  Ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κύριος Τάσσος Χειβιδόπουλος αναφέρθηκε στην συμβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου και σε αυτή τη διοργάνωση τονίζοντας ότι η πρόσκληση της συμμετοχής είναι σύμφωνη με το πρόγραμμα και τους στόχους της Περιφέρειας στο πλαίσιο της ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού.
  Χαρακτήρισε τον Παλαμήδειο Άθλο ως ένα δρόμο που με τα χρόνια εξελίσσεται με αποτέλεσμα να φτάσει στην σημερινή ιδιαίτερα ελκυστική αγωνιστική μορφή με την  ανάβαση των σκαλοπατιών του κάστρου του Παλαμηδίου.
  Ο κύριος Χειβιδόπουλος κάλεσε και αυτός με την σειρά του όλους τους πολίτες της Αργολίδας και της Πελοποννήσου να συμμετέχουν σε αυτή την γιορτή και όπως είπε χαρακτηριστικά,«Την Κυριακή γιορτάζει η πόλη, γιορτάζει και ο αθλητισμός».
  Ο Δ/της της Τροχαίας κ. Σταμέλος Γιώργος, αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες των Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων οι οποίες περιλαμβάνουν αναλυτικά:
  Κυριακή 29/11/15 από 08:00 και μέχρι τις 11:30 κλειστές και στα δύο ρεύματα:
  25ης Μαρτίου
  Κύπρου
  Λεωφόρος Ασκληπιού
  Σιδηράς Μεραρχίας
  Βασιλέως Παύλου,
  Ναυπλίου-Ν. Κίου (έως Περιφέρεια)
  Πολυζωίδη
  Και Κυριακή 29/11/15 από 12:00 και μέχρι τις 13:00 κλειστές και στα δύο ρεύματα:
  Δρόμος φρουρίου
  25ης Μαρτίου
  Κύπρου
  Σιδηράς Μεραρχίας
  Πολυζωίδη
  Ο Γενικός Δ/ντης κ. Ευάγγελος Παπαποστόλου, αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στον αγώνα, παρουσίασε το πρόγραμμα και ανακοίνωσε τα συνολικά αριθμό των συμμετεχόντων ο οποίος ξεπέρασε τις 1.200 συμμετοχές αριθμός σημαντικός στην πρώτη υλοποίηση αυτής της διοργάνωσης. Σημείωσε ότι πέραν από τους συμμετέχοντες υπάρχουν και τα συνοδευτικά πρόσωπα και οι φίλαθλοι οι οποίοι θα προσέλθουν την Κυριακή στους αγώνες τους οποίους εκτίμησε σε 2.000 και Τέλος αναφέρθηκε στον συνολικό αριθμό του προσωπικού (εμμίσθου και εθελοντικού) που συμβάλει στην ασφαλή διεξαγωγή του Παλαμηδείου Άθλου και ο οποίος ανέρχεται σε 300 άτομα.
  Ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, εξάρωντας την μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομικής Δ/νσης και της Τροχαίας Ναυπλίου αλλά και των διασωστικών υγειονομικών δυνάμεων ( Εθελοντικών και Κρατικών) τους οποίους ευχαρίστησε και ιδιαίτερα το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center.
  Τέλος Παρουσίασε τους Χορηγούς της διοργάνωσης η οποίοι είναι αναλυτικά:
  Χορηγοί:
  ΦΟΥΓΑΡΟ
  ΒΙΚΟΣ
  HIGH5
  ΑΜΣΤΕΛ
  Επίσημοι Προμηθευτές:
  Ν.Γ.ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
  AMALIA
  ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
  ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ
  ΜΑΡΜΥΚ
  Χορηγοί Επικοινωνίας:
  SPORT24
  RUNNING NEWS
  RUNNER
  DISCOVER NAFPLIO
  STAR FM
  SFERA FM
  ΣΚΑΙ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
  Από το Γραφείο Τύπου  Δήμου Ναυπλιέων

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Αγωνιστικές Λεπτομέρειες – Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις - Χορηγοί 1ου Πρώτου Παλαμήδειου Άθλου Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυρίου
  Scroll to Top