728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2015

  Πλαστό το δίλλημα Μνημόνιο-Αντιμνημόνιο κατα τον Μανιάτη-Κάλεσμα στον κόσμο για επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ

  Προσθήκη λεζάντας
  Πλαστό θεωρεί το δίλημμα μνημόνιο –αντιμνημόνιο ο Γιάννης Μανιάτης που βάζει σαν γραμμή φτωχοποίησης της χώρας την έναρξη της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και καλεί τον κόσμο να στηρίξει ΠΑΣΟΚ αφου κατά ττην άποψή του το κόμμα όχι μόνον  διακρίνεται για την υπεύθυνη στάση του αλλά και τις μεταρρυθμίσεις του!!!  Προφανώς ο Κος Μανιάτης θεωρεί ότι το τρομακτικά χαμηλό ποσοστό του  ΠΑΣΟΚ είναι
  αποτέλεσμα πλάνης του Ελληνικού λαού και ότι αποτελεί κάτι που μπορεί να διορθωθεί …..στο μέλλον. Στη σχετική ανάρτηση στο Facebook αναφέρει τα εξής: Το πλαστό δίλημμα της 5ετίας «μνημόνιο – αντιμνημόνιο» που πόλωσε, δίχασε, εξαπάτησε, ενταφιάζεται σήμερα από εκείνους που το δημιούργησαν.
  Πέντε χρόνια ως αντιπολίτευση βουτηγμένα μέσα στο μίσος και στο ψέμα.
  Έξι μήνες ως κυβέρνηση ψέματα, πισωγυρίσματα, μεγάλα λόγια και ανικανότητα.
  Όλες οι αρνητικές επιπτώσεις για τη χώρα και τους πολίτες φέρουν την υπογραφή των κ.κ Τσίπρα- Καμμένου.
  Ο βασιλιάς είναι γυμνός και αρχίζει πλέον να αναζητεί, μέσα από νέα ψέματα, τα φύλλα συκής που θα κρύψουν τη γύμνια του.
  Από εδώ και στο εξής, κάθε ευρώ που χάνεται από την τσέπη του εργαζόμενου, του συνταξιούχου, του επιχειρηματία έχει την υπογραφή και τη φωτογραφία του κ. Τσίπρα.
  Είναι ο ειδικός φόρος Τσίπρα!
  Από εδώ και στο εξής, κάθε κάρτα ανεργίας θα έχει την δική τους υπογραφή γιατί αυτοί καταστρέφουν τις ιδιωτικές επιχειρήσεις.
  Οι συνταξιούχοι κάθε μήνα προκαταβολικά θα πληρώνουν τρία 5ευρα κι ας μην πάνε στο νοσοκομείο, με δική τους απόφαση.
  Κάθε μέρα που ο αγρότης και ο κτηνοτρόφος θα αδυνατεί να πληρώνει τις αφόρητες επιβαρύνσεις στη φορολογία, στο πετρέλαιο, στο κόστος ασφάλισης θα ξέρει ότι ο κ.Τσίπρας πλήττει τη ζωή του.
  Το μόνο κόμμα που έχει σχέση ζωής με τον αγροτικό κόσμο, γνωρίζει τα προβλήματα τους και θα βρει μαζί τους δίκαιες εφαρμόσιμες λύσεις για την ελληνική ύπαιθρο και τους ανθρώπους της, είναι το ΠΑΣΟΚ.
  Το ΠΑΣΟΚ δεν το διακρίνει απλά η μοναδικότητα της υπεύθυνης στάσης όλα αυτά τα πέτρινα για τη πατρίδα χρόνια.
  Το διακρίνει και η μοναδικότητα της προσπάθειας να βάλει μέσα στο πύρινο μέτωπο των Μνημονίων τις εθνικές μας πρωτοβουλίες που δεν επέβαλλε κανένα Μνημόνιο.
  Τις μεταρρυθμίσεις της Διαύγειας, του Καλλικράτη, της Παιδείας, της προσαρμογής του ασφαλιστικού συστήματος.
  Την μεγαλύτερη ιστορικά απομείωση του χρέους εν μέσω θύελλας που κράτησε την οικονομία όρθια ενώ άλλοι κλείνουν τράπεζες.
  Αυτή η μεταρρυθμιστική αντίληψη στην πράξη και όχι στα λόγια είναι που μας διαχωρίζει από πρακτικές του παρελθόντος.
  Δίνουμε θετική ψήφο στην Ελλάδα- Δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη στην Κυβέρνηση Τσίπρα. Η θετική ψήφος μας, δεν είναι και δεν μπορεί να ερμηνευθεί ως ψήφος ανοχής ή πολύ περισσότερο ως ψήφος εμπιστοσύνης προς τη σημερινή Κυβέρνηση. Η σημερινή μας πράξη είναι η συμφωνία και η δέσμευση απέναντι στα παιδιά μας ότι δεν θα παραδώσουμε την Ελλάδα ένα χέρσο οικόπεδο απομονωμένο σε μια δυσανάγνωστη γωνιά του κόσμου.
  Μπορούμε να την κάνουμε μια χώρα με παρόν και μέλλον στην καρδιά της Ευρώπης και του Ευρωπαϊκού πολιτισμού.
  Μια χώρα που θα χαίρονται να ζουν, να μεγαλώνουν τα δικά τους παιδιά και να ονειρεύονται το μέλλον τους με αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Πλαστό το δίλλημα Μνημόνιο-Αντιμνημόνιο κατα τον Μανιάτη-Κάλεσμα στον κόσμο για επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυρίου
  Scroll to Top