728x90 AdSpace

 • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2015

  Δημήτρης Καμπόσος :Δεν επιτρέπονται λάθη και ψέματα

  Δεν πρόκειται να πάμε πίσω τώρα που δεν έχουμε τους δυο Υπουργούς δηλώνει αποφασισμένος ο Δήμαρχος Αργους Δημήτρης Καμπόσος σε αποκλειστική συνέντευξη  που παραχώρησε στην ΑΡΓΟΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Επιχειρώντας μια πρώτη ανάγνωση του εκλογικού αποτελέσματος θα δηλώσει χαρακτηριστικά για τη Νέα Δημοκρατία ότι Αν είσαι με το ένα πόδι στο γκρεμό, είναι βέβαιο  πως θα κάνεις και λάθη..ενώ αποκαλύπτει ότι δέχθηκε πιέσεις για να είναι υποψήφιος Βουλευτής. Αποκρυπτογραφεί το μήνυμα των εκλογών ενώ δεν διστάζει να μιλήσει για τον επόμενο στόχο μετά την ανάπλαση και παράλληλα να ξεκαθαρίσει πώς θα διαχειρισθεί τα θέματα του Δήμου με τη νέα Κυβέρνηση . Η συνέντευξη έχει ως εξής:

  ΕΡ.-Οι εκλογές τελείωσαν και το πρώτο ερώτημα που υπάρχει είναι εάν η απώλεια των θέσεων δύο Υπουργείων θα μετατραπεί σε πρόβλημα για την Αργολίδα. 
  Δεν μπορούμε να μηδενίσουμε το έργο τους αλλα σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να πάμε πίσω από την, μη υπουργοποίηση συντοπίτη μας, στην παρούσα κυβέρνηση.
  ΕΡ.-Τώρα και με δεδομένο ότι γνωρίζετε την πολιτική βούληση της κοινωνίας όπως εκφράσθηκε στις Εθνικές εκλογές θα μπορούσατε να επανεκτιμήσετε την πορεία της Νέας Δημοκρατίας τα τελευταία χρόνια; 
  H Ν.Δ ανέλαβε τα ηνία της χώρας σε μια δύσκολη  εποχή  και κλήθηκε να πάρει σκληρές  αποφάσεις ώστε να μην φτάσει η Ελλάδα στην χρεωκοπία. Ο Αντώνης Σαμαράς  θεωρώ πως προσπάθησε να κάνει το καλύτερο όμως πλήρωσε το τίμημα των μέτρων που του επέβαλε η Ε.Ε. Αν είσαι με το ένα πόδι στο γκρεμό, είναι βέβαιο  πως θα κάνεις και λάθη. Ελπίζουμε πως η νέα κυβέρνηση θα εκπληρώσει τις προσδοκίες των Ελλήνων για ένα καλύτερο μέλλον.
  ΕΡ.- Το αποτέλεσμα των εκλογών έκρυβε μηνύματα ακόμα και για τους ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης; 
  Το μήνυμα ήταν σαφές και απευθυνόταν προς όλους όσους κατέχουν αξιώματα στην δημόσια διοίκηση. Αξιοπρέπεια, έργα , δικαιοσύνη.  Η τοπική αυτοδιοίκηση πέρασε δια πυρός και σιδήρου τα τελευταία χρόνια με τα χρήματα που έρχονταν από τους κυβερνόντες, συνεχώς να μειώνονται και τις ανάγκες να παραμένουν σε υψηλά επίπεδα. Αυτό που θέλει ο πολίτης είναι έργα, με τα λόγια κουράστηκε και δεν θ αφήσει περιθώρια σε κανέναν για λάθη και ψέματα. Όλοι μας περιμένουμε να χειροκροτήσουμε τις επιτυχίες της νέας κυβέρνησης της πατρίδας μας και όπως έχω πει πολλές φορές ο ίδιος λαός επέλεξε εμάς και την κυβέρνηση, αυτός ξέρει.
  ΕΡ-Δεχθήκατε πιέσεις για να είστε υποψήφιος με κάποιο κόμμα;
  Ναι μου προτάθηκε αλλα η απάντηση μου ήταν σαφής, δεν εγκαταλείπω τον δήμο και όλους εκείνους που πίστεψαν σ εμένα και στο όραμα της παράταξης μου. Το 62% των συμπολιτών μου έχει εναποθέσει σε αυτή την δημοτική αρχή τις ελπίδες του για ένα δήμο που θα πληροί όλες τις προϋποθέσεις ενός ευρωπαϊκού δήμου . 

  ΕΡ. Επειδή όμως η ζωή εξελίσσεται υπάρχει κάτι από τους σχεδιασμούς σας που να αλλάζει τώρα; 
  Τίποτα δεν αλλάζει σε όσα έχω σχεδιάσει για τον Δήμο Άργους Μυκηνών-υπάρχει όραμα και θα το κάνουμε πράξη. Όπως και με την προηγούμενη κυβέρνηση θα διεκδικήσω τα μέγιστα για τον Δήμο και για τους συνδημότες μου. Ευελπιστώ,  ότι οι εξαγγελίες της νέας κυβέρνησης για αύξηση πόρων στην τοπική αυτοδιοίκηση, θα υλοποιηθούν άμεσα για να ξεφύγουμε από τον οικονομικό στραγγαλισμό των τελευταίων ετών
  ΕΡ. Ποιες είναι οι βασικές σας προτεραιότητες για το 2015
  Ο πρώτος στόχος επετεύχθη και ήταν να ξεκινήσει το έργο της Ανάπλασης του Ιστορικού Κέντρου του Άργους και το καταφέραμε, μετα από ένα Γολγοθά 4 ετών. Αναμένω με μεγάλη ανυπομονησία να ξεκινήσουν οι εργασίες εντός των ημερών και να ολοκληρωθούν σύντομα ώστε να απολαύσουμε όλοι μια όμορφη πόλη. Το έργο αυτό θα αλλάξει το Άργος και την καθημερινότητα των συνδημοτών μας, θα ενισχύσει την οικονομία, τον τουρισμό και θα αυξήσει την επισκεψιμότητα στους αρχαιολογικούς μας χώρους.  Το επόμενο βήμα, είναι  να ξεκινήσει την λειτουργία του το Πνευματικό Κέντρο του Άργους το οποίο  αποτελεί στολίδι για τον πολιτισμό και για την πόλη. Ένας ακόμα στόχος, είναι με τα πενιχρά οικονομικά μέσα που διαθέτουμε, να ολοκληρώσουμε το σχεδιασμό του τεχνικού μας προγράμματος.
  ΕΡ. Είστε αποφασισμένος να έρθετε σε ρήξεις αν χρειασθεί για το καλό του Δήμου ή  πιστεύετε ότι δεν θα χρειασθεί  ;; 
  Όταν αγωνίζεσαι για το καλύτερο και διεκδικείς είναι βέβαιο πως θα  έρθεις και σε αντιπαράθεση. Είμαι άνθρωπος που δεν φοβάμαι να έρθω αντιμέτωπος ώστε να κερδίσει ο τόπος μου και πιστεύω πως το έχω αποδείξει. Μην ξεχνάτε πως καταφέραμε να περάσουμε ένα Γολγοθά με την Ανάπλαση του Ιστορικού Κέντρου του Άργους. Υπήρξαν στιγμές που ήρθαμε σε αντιπαράθεση με τους ιθύνοντες αλλα δεν υποχωρήσαμε και τελικά καταφέραμε την 6η Φεβρουαρίου να ανακοινώσουμε πως το μεγάλο αυτό έργο για τον Δήμο μας ξεκινάει.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Δημήτρης Καμπόσος :Δεν επιτρέπονται λάθη και ψέματα Rating: 5 Reviewed By: Γιώργος Αργυρίου
  Scroll to Top